مواد لازم برای استیک مرغ
- سینه مرغ 7 عدد
- پودر پاپریکا 2 قاشق غذا خوری
- پونه کوهی 4 قاشق غذا خوری
- سیر 2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
- لیمو ترش 2 عدد
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت استیک مرغ آبدار و خوشمزه رستورانی
1. طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه رستورانی
مرحله اول آماده سازی مرغ: سینه مرغ را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن از بین برود.
2. مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ با سس مرینیت
در کاسه ای روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پونه کوهی و سیر را با هم مخلوط کرده و مرغ را داخل این مواد بگذارید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
3. مرحله سوم: آماده سازی برای پخت
در این فاصله که مرغ مزه دار می شود، تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کاملا گرم شود.
4. مرحله چهارم: پخت استیک مرغ
تکه های مرغ را روی تابه گریل قرار دهید و دو سمت استیک مرغ را به طور کامل بپزید. برای پخت هر سمت تقریبا 7 دقیقه زمان نیاز است تا کاملا مغز پخت شود.
5. مرحله آخر: سرو استیک مرغ
حالا روی استیک مرغ را که کاملا پخته شده را آب لیموی تازه بریزید و اجازه دهید کمی آب لیمو جذب مرغ شود، حالا در ظرف زیبایی در کنار سبزیجات و انواع سس ها سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه استیک مرغ آبدار رستورانی
- می توانید کمی قسمت ضخیم سینه مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا قطر مرغ کاملا یکدست شود.
- در نهایت پخت می توانید سس مرینیت را هم روی مرغ بریزید و اجازه دهید، کمی حرارت ببیند تا کمی استیک آبدار تر شود.
- فیله مرغ به زمان پخت کمتری نیاز دارد و سریع تر پخته می شود.
- استیک مرغ را در کنار سیب زمینی سرخ شده و یا پوره سیب زمینی می توان سرو کرد.
- ۰۰/۰۶/۰۹