آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

۲۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Image result for مربای به

مواد لازم برای مربای به خوشمزه 

  • به 1 کیلو
  • شکر 750 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • آب 6 لیوان

 

دستور پخت مربای به خوشمزه و خوش رنگ خانگی


1. طرز تهیه مربای به نگینی

پوست و دانه به ها را با چاقوی تیزی جدا می کنیم سپس روی تخته کار گذاشته و آنها را به صورت خلالی یا نگینی مطابق سلیقه خرد می کنیم.

 

2. راز خوش رنگ شدن مربای به خانگی

ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه (مسی) ریخته (قابلمه مسی باعث خوش رنگ شدن مربای به می شود) و به را به آن می افزاییم بعد از آنکه جوشید حرارت را کم کرده و روی ظرف را دم کنی می گذاریم و 1 ساعت اجازه می دهیم تا پخته و قوام بیاید. بعد از یک ساعت تست می کنیم که مربا به قوام مناسب رسیده (به روشی که در نکات گفته شد) اگر قوام آن زیاد بود و به پخته نشده بود کمی آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم 30 دقیقه دیگر پخته شود در 10 دقیقه انتهای پخت آبلیمو و در صورت تمایل وانیل را به مربا اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم که مربا کاملا خنک شود و سپس داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و داخل یخچال نگهداری می کنیم.

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for دستور پخت پیتزا مخلوط

مواد لازم برای پیتزا مخلوط

  • خمیر پیتزا: 1 عدد
  • قارچ: 3 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک: 1 عدد
  • گوشت چرخ شده: 50 گرم
  • کالباس: 50 گرم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • نمک فلفل، آویشن،پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • سس کچاپ: به میزان لازم
  • ذرت و زیتون: به میزان لازم

 

دستور پخت پیتزا مخلوط

 

1. آماده سازی گوشت

داخل تابه ای پیاز نگینی شده را با روغن تفت می دهیم بعد از آنکه طلایی شد گوشت را افزوده به همراه ادویه ها کاملا تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و بوی مطبوعی به مشام برسد.

 

2. آماده سازی مواد

قارچ ها را بعد شستن و خشک کردن به صورت ورقه ای برش می دهیم. و همچنین فلفل رو به صورت نگینی خرد می کنیم. کالباس را هم به شکل نگینی خرد می کنیم و همه مواد را آماده می گذاریم.

 

3. طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی

ابتدا مقداری از سس کچاپ روی خمیر ریخته و کاملا پخش می کنیم حالا یک لایه از پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم، سپس کالباس خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ و گوشت را روی پنیر به شکل منظم گذاشته و حالا لایه پنیر ضخیمی روی مواد ریخته کمی با دست فشار می آوریم تا منسجم شود حالا با ذرت و زیتون تزیین کرده و داخل فر می گذاریم و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از گذشت این زمان از فر خارج کرده برش داده داخل ظرف سرو قرار می دهیم.

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for لوبیا پلو

مواد لازم برای لوبیا پلو

  • برنج:    4 پیمانه
  • لوبیا سبز:    3 پیمانه
  • گوشت چرخ شده :   400 گرم
  • رب گوجه فرنگی:    100 گرم
  • پیاز:    1 عدد
  • چوب دارچین    1 عدد
  • پودرهل، پودر گل محمدی و زرد چوبه:    1/2 قاشق چایخوری
  • نمک، روغن:    به میزان لازم

 

دستور پخت لوبیا پلو

 

1. آماده سازی برنج
برنج را پیمانه کرده به مدت 1 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم. حالا درون ظرف مناسبی آب جوشانده و برنج خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. زمانی که برنج به همراه آب در حال جوش به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم و روی آن را آب ولرم می ریزیم.

 

2.آماده سازی سس لوبیا پلو
ابتدا داخل ظرف مناسبی روغن ریخته روی حرارت گذاشته و پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود حالا گوشت و ادویه ها را افزوده و تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند با هم تفت می دهیم. عطر ادویه ها و گوشت که به مشام رسید رب را در روغن تفت داده و به سس اضافه کنید در این مرحله لوبیای پخته و آبکش شده را اضافه کرده حالا سس غلیظ و خوش رنگ و بویی داریم نصف استکان آب و چوب دارچین را به آن افزوده درب ظرف را می گذاریم تا گوشت پخته و سس غلیظ شود.

 

3. دم گذاشتن لوبیا پلو
داخل قابلمه مناسبی را از ته دیگ دلخواه خود بپوشانید سپس از برنج و سس آماده شده به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم و در نهایت زعفران می دهیم و دم می گذاریم. بعد از آماده شدن داخل ظرف مناسبی کشیده و با سبزی خوردن، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for شیرینی پفکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی

  • ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  • یک و سه چهارم پیمانه پودر قند
  • نصف قاشق چایخوری پودر تارتار یا یک قاشق چایخوری آبلیمو

 

دستور پخت شیرینی پفکی مجلسی


مرحله ۱
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. دقت کنید که سر سوزنی زرده نباید با سفیده ها ترکیب شود. مدتی صبر کنید تا سفیده های تخم مرغ به دمای محیط برسند، زیرا زمان لازم برای هم زدن سفیده ها کاهش پیدا می کند. اکنون آبلیمو یا کرم تارتار را به سفیده ها اضافه کنید. این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کف کرده و حجمی دو برابر پیدا کند.

 

مرحله ۲
پس از اینکه سفیده خودش را گرفت، پودر قند را قاشق قاشق و به تدریج به آن اضافه می کنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده غلظتی مثل خامه پیدا کند. وقتی سر همزن را از سفیده بیرون می آورید، سفیده باید به شکل تیز از آن آویزان باشد. در این حالت سفیده آماده شده است.

 

مرحله ۳
اکنون کف سینی فر یک کاغذ پوستی قرار داده و سفیده های خامه ای را در داخل قیف می ریزیم. سفیده ها را به هر شکلی که می خواهید، با استفاده از ماسوره بر روی ظرف شکل دهید.

 

مرحله ۴
فر را بر روی درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و شیرینی ها را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید تا پخته شده و خشک شوند. می توانید ابتدا به مدت ۳۰ دقیقه شیرینی ها را در داخل فر قرار داده و اگر هنوز نرم بود، مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر در داخل فر قرار دهید. این شیرینی حتما باید در دمای پایین پخته و خشک شود. اکنون شیرینی شما آماده شده است.

 

نکات مهم در تهیه شیرینی پفکی

  1. اگر تخم مرغ سرد باشد، سفیدها بهتر از زرده جدا می شوند، بنابراین به محض بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال، سفیده ها و زرده ها را جدا کنید.
  2. حتما برای فرم دادن سفیده صبر کنید تا سفیدها به دمای اتاق برسند.
  3. برای هم زدن سفیده ها حتما از همزن برقی استفاده کنید و مراقب باشید که ذره ای زرده با سفیده ها ترکیب نشود.
  4. کرم تارتار به طرز فوق العاده ای در شکل گیری و تثبیت پف سفیده ها موثر است. بنابراین فراموش نکنید که به ازای هر سفیده تخم مرغ، یک هشتم قاشق چایخوری از کرم تارتار استفاده کنید. با این حال اگر کرم تارتار در دسترس ندارید، برای این منظور از آبلیمو استفاده کنید.
  5. اگر می خواهید شیرینی تان رنگی باشد، می توانید در صورت تمایل کمی پودر رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید. پودر کاکائو و اسانس وانیل می توانند هم رنگ و هم طعم این شیرینی را فوق العاده کنند.
  6. این شیرینی را در جای خنک نگه دارید، زیرا پودر قند در شیرینی پفکی می تواند رطوبت را به خود جذب کند.
  7. می توانید به جای پودر قند از شکر استفاده کنید. تنها تفاوت استفاده از شکر این است که دارای نشاسته ذرت است و باعث خشک تر شدن این شیرینی می شود.
  8. حتما برای هم زدن سفیده ها از کاسه های بزرگ استفاده کنید. سفیده ها پس از هم زدن حجمی ۶ تا ۸ برابر پیدا می کنند. بنابراین در هنگام هم زدن این مساله را در نظر بگیرید.

منبع: آشپزی کیانا

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for کیک پای سیب و دارچین

 

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پای سیب

  • دو فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 5 قاشق چایخوری آب سرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • شیر به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک پای سیب

  • یک سوم فنجان شکر
  • سه قاشق غذاخوری آرد
  • 6 تا 8 عدد سیب پوست کنده شده و خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری جوز هندی
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک سوم فنجان شکر قهوه ای

 

دستور پخت پای سیب خانگی و خوشمزه

 

طرز تهیه خمیر  کیک پای سیب

 

مرحله 1
در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید.

 
مرحله 2
بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.

 
مرحله 3
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.

 

طرز تهیه مواد داخل کیک پای سیب
 

مرحله 1
همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.

 
مرحله 2
اضافه های خمیر که از ظرف جدا کرده بودید را به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا بر روی پای قرار بدهید.
 
مرحله 3
اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید.

 
مرحله 4
تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده و با یک برس بر روی مواد بمالید.

 
مرحله 5
خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for کتلت سیب زمینی با گوشت

 

مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت

  • سیب زمینی    ۴ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم
  • پیاز    ۲ عدد
  • تخم مرغ    ۲ عدد
  • آرد نخودچی    ۱ ق غذا خوری
  • سیر    ۲ حبه
  • نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، زیره    به مقدار لازم


طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

 

مرحله اول (آماده سازی مواد کتلت)
ابتدا سیب زمینی را خام رنده می کنیم و آبش را می گیریم.

پیاز را رنده کرده و آبش را می گیریم.

تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال می زنیم.

گوشت چرخ کرده را داخل کاسه گذاشته و پیاز و سیب زمینی را به همراه سیر رنده شده و تخم مرغ زده شده و ادویه و آرد نخودچی خوب هم می زنیم و ورز می دهیم و برای نیم ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.

 

مرحله دوم (سرخ کردن کتلت)
داخل ماهیتابه روغن ریخته و می گذاریم تا خوب داغ شود، کنار دستتون یه کاسه آب بگذارید و دست های خود را مرطوب کرده و از مواد کتلت برمیداریم و حالت می دهیم و داخل ماهیتابه خوب سرخ می کنیم.

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for عدسی صبحانه

مواد لازم عدسی

  • عدس ۲٫۵ لیوان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه عدسی رستورانی

ابتدا عدس را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و تا روی عدس ها آب می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خیس بخورد،سپس آب را از قابلمه خارج می کنیم و عدس را تمیز آب می کشیم(آب آن را خارج می کنیم ۲ بار تا اگر خاکی سنگی چیزی لابه لای عدس ها بوده کاملا خارج شود)

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای ۱قاشق از روغن زیتون را می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا نرم شود و کمی رنگ طلایی بگیرد سپس زردچوبه روی پیاز داغ می ریزیم و تفت می دهیم

آنگاه رب گوجه فرنگی را می افزاییم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و داخل قابلمه ای که قرار است عدسی در آن بپزد می ریزیم و عدس را به همراه نمک،فلفل سیاه مخلوط می کنیم و ۶الی ۸ پیمانه آب روی مواد عدسی می ریزیم

و حرارت را زیاد می کنیم که ابتدا آب عدسی بجوش بیاید و در یک تابه کوچک کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد آرد را در روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و بوی خامی آن برود و بعد زمان جوش آمدن آب عدسی به مواد اضافه می کنیم تا عدسی لعاب بیشتری بگیرد.

حرارت را کم می کنیم تا عدسی با حرارت ملایم خوب لعاب بیندازد و جا بیفتد. در مرحله بعدی سیب زمینی را پوست می گیریم سپس می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم ( درشت یا ریز خرد کردن کاملا سلیقه ایست ) و ۲۰ دقیقه مانده به اتمام پخت عدسی به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید اگر سیب زمینی را زودتر اضافه کنید چون سریع می پزد در پایان پخت له می شود و ظاهر عدسی را خراب می کند. در آخر ۱ قاشق مانده روغن زیتون را نیز روی عدسی می ریزیم و در ظرف مورد نظرتان می کشید و با نان تازه سرو کنید.

 

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for خامه قنادی خانگی

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی

مقدار موادی که در این قسمت ذکر شده، برای تهیه خامه قنادی به اندازه ۴ لیوان کافی است. می توانید با توجه به اندازه کیک تان و مقادیر دلخواه این نسبت ها را ضرب یا تقسیم کنید.

  • ۴۰۰ گرم خامه با چربی بالا
  • ۸۰ گرم خاک قند
  • یک قاشق غذاخوری وانیل

طرز تهیه خامه قنادی مرحله به مرحله

مرحله ۱

در ابتدا یک ظرف بزرگ و مناسب را انتخاب کنید. پس از هم زدن خامه حجم زیادی پیدا خواهد کرد. پس از اینکه خامه را هم زدید، آن را به مدت ۲۰ دقیقه در داخل فریزر قرار دهید.

مرحله ۲

اکنون خامه، وانیل و خاک قند را در درون ظرف ریخته و با چنگال و به شکل دستی هم می زنیم و سپس درب آن را بسته و در فریزر قرار می دهیم.

مرحله ۳

اکنون پس از ۲۰ دقیقه آن را از فریزر بیرون آورده و دوباره هم می زنیم. این کار را تا جایی ادامه می دهیم که خامه سفت شود.

 

نکات مهم در تهیه خامه قنادی

  • اگر همزن برقی در دسترس دارید، می توانید به جای استفاده از چنگال آن را با همزن هم زده و یکباره در داخل یخچال قرار دهید و نیازی به چند بار قرار دادن خامه در داخل یخچال و مجددا هم زدن آن نیست.
  • به هیچ عنوان به جای خاک قند از شکر استفاده نکنید، زیرا شکر در خامه به طور کامل حل نشده و در هنگام سرو کیک می توانید دانه های شکر را در زیر دندان های خود احساس کنید
  • از خامه کم چرب برای این کار استفاده نکنید.
  • می توانید در صورت تمایل از عسل به جای خاک قند استفاده کنید
  • خامه را با دور تند همزن هم نزنید، زیرا پس از تزئین کیک و قرار دادن آن بر روی کیک، خامه ترک خواهد خورد.
  • بلافاصله پس از آماده شدن خامه از آن برای تزئین و تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست نداده و شل نشود.
  • اگر احساس می کنید که زمان تهیه آن طول می کشد، میزان خامه ای که استفاده می کنید را نگه داشته و بقیه خامه را تا آماده شدن کیک در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر احساس می کنید که خامه بیش از حد سفت شده است، می توانید به ازای هر یک کیلوگرم خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد به آن اضافه کنید.
  • پس از آماده شدن خامه می توانید شکلات یا رنگ های خوراکی به خامه اضافه کرده تا آن را زیبا و جذاب کنید.
  • اگر می خواهید رنگ به خامه اضافه کنید، ابتدا رنگ را در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شده و سپس آن را به خامه اضافه کنید.
  • برای تهیه خامه شکلاتی به ازای هر کیلوگرم خامه قنادی باید ۷۰ گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه اضافه کنید.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

مواد لازم برای تهیه ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۶ عدد کتف و بال
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۶ قاشق غذاخوری ماست
  • خلال پسته به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سس فرانسوی
  • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • ۳ قاشق غذاخوری غلیظ زعفران دم کرده

دستور پخت ته انداز کتف و بال مرغ زعفرانی

مرحله ۱

برای تهیه این غذا ابتدا کتف و بال مرغ را همراه با سس فرانسوی، روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا طعم دار شوند.

 

مرحله ۲

اکنون کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس برنج را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب و یک قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

 

مرحله ۳

اکنون شکر و زرشک را ترکیب کرده و کنار می گذاریم تا زرشک طعم ملسی داشته باشد. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر به نقطه جوش برسد.

 

مرحله ۴

در این مرحله برنج خیس شده را به آب جوش اضافه می کنیم و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی پخته شود. وقتی دانه ها کاملا نرم شده اما مغز برنج همچنان سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم.

 

مرحله ۵

تخم مرغ ها را در داخل یک ظرف شکسته و به خوبی هم می زنیم. سپس ماست را همراه با زعفران دمکرده و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک به آن اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب می کنیم.

 

مرحله ۶

برنج آبکش شده را با مخلوط ماست و تخم مرغ و زعفران ترکیب کرده تا کاملا یکدست شود. کتف و بال را نیز از یخچال خارج می کنیم. سپس در داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته و بال و کتف را در کف قابلمه می چینیم.

 

مرحله ۷

در این مرحله کمی از مخلوط برنج را بر روی کتف و بال ریخته و با پشت قاشق فشرده می کنیم تا سطحش صاف شود. مقداری خلال پسته و زرشک را نیز به آن اضافه می کنیم. در ادامه باقی مانده برنج را نیز اضافه کرده و با پشت قاشق فشرده می کنیم.

 

مرحله ۸

قابلمه را بر روی شعله گاز قرار می دهیم و صبر می کنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم پخته شود. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید حرارت زیر قابلمه را به طور ناگهانی زیاد کنید؛ زیرا ته دیگ خیلی سریع می سوزد.

 

مرحله ۹

پس از دم کشیدن برنج، ته قابلمه را در زیر آب سرد بگیرید. با این کار ته چین راحت تر از انتهای قابلمه جدا می شود. سپس یک دیس را بر روی درب قابلمه قرار داده و قابلمه را برگردانید. اکنون ته چین کتف و بال به شکل کاملا یکدست از انتهای قابلمه جدا شده و در سینی قرار می گیرد. شکلی شبیه به کیک و بسیار زیبا خواهد داشت و آماده سرو کردن است.

منبع: آشپزی مولکولی

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

Image result for خامه کیک

مواد لازم برای طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی

  • پودر خامه: 1 پیمانه
  • شیر سرد یا خامه سرد: 1 پیمانه
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری

 

دستور تهیه خامه کیک

1. آماده سازی مواد خشک خامه کیک

ابتدا پودر قند و پودر خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

 

2. آماده سازی مواد تر برای خامه قنادی

حالا شیر را با وانیل مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.

 

3.طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی

حالا مواد آماده شده را به مدت 3 دقیقه با بالا ترین درجه همزن مخلوط می کنیم؛ سپس با سرعت کند همزن تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه رویت شود کار را ادامه می دهیم. حالا خامه قنادی ما آماده است. آن را برای اینکه تغییر حالت ندهد در یخچال بگذارید.

  • محنا 31