آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

۵۶ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستور پخت پنکیک کدو حلوایی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه پنکیک کدو حلوایی با شیر

  • آرد ۱ لیوان
  • پوره کدو حلوایی ۱/۲ لیوان
  • شیر ۳/۴ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۱/۴ لیوان
  • شکر ۳ ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
  • دارچین ۱/۲ ق چای خوری

 

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی و دارچین بدون فر


مرحله اول : آماده سازی کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را به قطعات کوچکتر برش بزنید و بخار پز کنید و یا می توانید در آب درحال جوش بگذارید و اجازه دهید تا خوب پخته شود سپس کدو حلوایی را با چنگال یا غذاساز خوب پوره کنید.

 

مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک کدو حلوایی
داخل یک کاسه تخم مرغ و شیر و شکر و پوره کدو حلوایی و روغن را با هم مخلوط کنید با همزن دستی یا برقی فرق ندارد سپس در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا آرد سبک شود سپس مخلوط آرد را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.

 

مرحله سوم : پخت پنکیک کدو حلوایی
یک تابه را بمدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا داغ شود حتما برای تهیه پنکیک از تابه نچسب استفاده کنید، وقتی تابه داغ شد با ملاقه از مایه پنکیک بردارید و مرکز تابه بریزید مانند دایره شکل شود سپس وقتی روی پنکیک پر حباب شد آن را برگرادنید و طرف دیگر پنکیک کدو حلوایی را هم بگذارید تا پخته شود به همین ترتیب تمام مواد پنکیک را تهیه کنید و به دلخواه با خامه یا عسل یا میوه های فصل سرو کنید. پنکیک کدو حلوایی ما حاضر است نوش جان.

 

نکات کلیدی در تهیه پنکیک کدو حلوایی خوشمزه

  1. این مقدار مواد به شما ۵ عدد پنکیک کدو حلوایی می دهد.
  2. می توانید مقداری زنجبیل به مواد پنکیک کدو حلوایی اضافه کنید.
  3. می توانید برای کیفیت بیشتر مواد پنکیک آن را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  4. برای خوش طعم شدن پنکیک کدو حلوایی بجای روغن می توانید کره را جایگزین کنید.
  5. مایه پنکیک کدو حلوایی نباید خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
  6. می توانید برای اطمینان خاطر از نچسبیدن پنکیک داخل تابه آن را با مقداری کره چرب کنید ولی فقط برای با اول و در دفعات بعد نیاز نیست.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورشت فسنجون خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای فسنجان با گوشت قلقلی ساده

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • گردو چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • رب انار ۱ پیمانه
  • شکر در صورت تمایل به اندازه دلخواه
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای 4 نفر


مرحله اول : آماده سازی مواد
گردو را از قبل دوبار چرخ کنید و یا با غذاساز خوب میکس کنید تا پوره شود. گوشت چرخ کرده را از یخچال بیرون بیاورید تا یخش آب شود.

 
مرحله دوم : تفت دادن پیاز و گردو
۱ عدد پیاز دستور را رنده ریز بزنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس گردو را اضافه کنید و با پیاز خوب تقت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود و رنگ گردو کمی تیره رنگ شود.

 
مرحله سوم : پخت فسنجان
روی گردو ها ۲ لیوان آب سرد ریخته (ریختن آب سرد باعث می شود روغن گردو خارج شود می توانید ۳ عدد یخ نیز به خورش فسنجان اضافه کنید تا به اصطلاح به گردو ها شوک وارد شود) سپس حرارت را کم کنید تا فسنجان جا بیفتد و پخته شود.

 
مرحله چهارم : تهیه کوفته قلقلی
پیاز دیگر دستور را رنده ریز بزنید و آبش را حسابی بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها و کمی نمک خوب مخلوط کنید و شروع به ورز دادن کنید تا گوشت مسنجم شود. سپس از گوشت به اندازه دلخواه برداشته و گرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. (اگر نیاز بود می توانید برای انسجام بیشتر آرد نخودچی به مواد گوشت قلقلی بزنید).

 
مرحله پنجم : افزودن رب انار و گوشت
رب انار را با ۲ ق غذا خوری شکر مخلوط کنید و به همراه گوشت قلقلی ها در ۴۰ دقیقه انتهای زمان پخت به فسنجان اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد پخته و مزه بگیرد.

 
مرحله آخر
وقتی خورش فسنجان با گوشت قلقلی خوب جا افتاد و به اصطلاح روغن انداخت میزان ترشی و ملس بودن آن را چک کنید و اگر نیاز بود شکر یا رب انار اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید و با گردو انار تزئین کنید و به همراه برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه فسنجان با گوشت قلقلی

  1. نیاز نیست روغن زیادی در تهیه فسنجان استفاده کنید زیرا گردو در مدت زمان پخت خودش روغن انداخته.
  2. به دلخواه در بعضی رسپی ها ۱ ق غذا خوری رب هم اضافه می کنند اگر دوست داشتید می توانید اضافه کنید.
  3. اگر طعم ترشی فسنجان را دوست دارید شکر را حذف کنید.
  4. می توانید زعفران و دارچین هم در انتهای پخت به فسنجان با گوشت قلقلی اضافه کنید.
  5. اگر از رب انار ملس استفاده می کنید شکر نریزید.
  6. خورش فسنجان در انتهای پخت باید غلیظ باشد.
  7. خورش فسنجان غذایی زمان بر هست پس با صبر حوصله تمام مراحل را انجام دهید.
  8. اگر به هر دلیلی خورش فسنجان شما تلخ شد کمی آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

 

مواد لازم برای سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • سینه مرغ    4 تکه
  • لپه    1 پیمانه
  • برگ سیر    600 گرم
  • آب نارنج    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه      به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت سیر قلیه شمالی با مرغ خوشمزه و مجلسی  به روش سنتی گیلان 
 

1. طرز تهیه خورشت سیر قلیه خوشمزه با مرغ
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را خوب شسته و زمان می دهیم تا رطوبت اضافی آن خار ج شود؛ بعد به صورت خیلی ریز آنها را خرد می کنیم. حالا برگ سیر را داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زرد چوبه خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

2. مرحله دوم آماده سازی لپه
لپه را پاک کرده و می شوییم و بعد به همراه 2 لیوان آب و کمی زرد چوبه زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مرغ
حالا مرغ را به سیر تفت خورده می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و به همراه 3 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لپه
مرغ که تقریبا پخته شد لپه را هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی
در نهایت وقتی مرغ کاملا پخته و خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد آب نارنج را افزوده و خورشت سیر قلیه را از روی حرارت برداشته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیر قلیه رشتی مجلسی با مرغ و لپه

  1. در صورت تمایل می توانید 20 دقیقه آخر پخت 2 عدد تخم مرغ هم داخل خورشت بریزید و زمان دهید تا کاملا پخته شود.
  2. این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.
  3. ترشی غذا را هم با ذائقه خود هماهنگ کنید.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ شلغم مخصوص سرماخوردگی

 

مواد لازم برای سوپ شلغم خوشمزه و مقوی برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • شلغم    250 گرم
  • جعفری    50 گرم
  • کرفس    100 گرم
  • هویج    3 عدد
  • جو پرک    1/2 لیوان
  • لیمو ترش    به میزان لازم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • آب مرغ    به میزان لازم


دستور پخت سوپ شلغم با جو و هویج خوشمزه و مخصوص زمستان و سرماخوردگی


1. طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه برای سرماخوردگی
مرحله اول: ابتدا جو پرک را پاک کرده و می شوییم. سپس به همراه آب مرغ داخل قابلمه مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا جو 20 دقیقه بپزد. در طول پخت جو درب قابلمه را نمی گذاریم که جو سر نرود.

 

2. مرحله دوم: افزودن هویج و کرفس
هویج ها را پوست گرفته و رنده می کنیم، کرفس ها را هم مطابق سلیقه تان ریز خرد کنید. حالا هر دو را به جو در حال پخت بیفزایید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی و افزودن شلغم ها
شلغم ها را پوست گرفته و نگینی خیلی ریز می کنیم و به همراه کمی فلفل به سوپ در حال پخت می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن جعفری
زمانی که هویج، شلغم و کرفس نرم شدند نمک و جعفری ساطوری شده را به سوپ می افزاییم و زمان می دهیم تا سوپ کاملا جا افتاده شود.

 

5. مرحله آخر: سرو سوپ شلغم
می توانید در انتهای پخت سوپ را کاملا پوره کنید و یا به همان شکلی که مواد داخل سوپ مشخص هستند، سوپ شلغم را داخل ظرف زیبایی ریخته و با کمی جعفری و لیمو تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ شلغم و هویج خانگی خوشمزه 

  1. تا زمانی که شلغم و باقی سبزیجات نرم نشده اند نمک را نیفزایید.
  2. می توانید هویج را حذف کنید تا سوپی سبز رنگ داشته باشید.
  3. اگر مایل هستید سوپ مقوی تری داشته باشید از مرغ ریش ریش شده هم می توانید داخل سوپ استفاده کنید.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت گل محمدی به 2 روش با گل تازه یا خشک بدون شکرک و کپک | مجله  کوروش

 

مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی 

  • گل محمدی تازه ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲ کیلو
  • آب ۲ لیتر
  • جوهر لیمو ۱ پنس


طرز تهیه شربت گل محمدی تازه با جوهر لیمو


مرحله اول : آماده سازی گل محمدی
ابتدا گل محمدی را را برگ برگ کنید سپس یک قابلمه لعابی انتخاب کنید به این دلیل این قابلمه را انتخاب کنید زیرا باعث شفافیت شربت می شود مقداری آب بریزید داخل قابلمه و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد سپس گل محمدی را داخل قابلمه ریخته و دمکنی بگذارید و به مدت ۲۴ ساعت بگذارید گل محمدی در همین حالت بماند تا سرد شود و رنگ گل محمدی خارج شود.

 

مرحله دوم : پخت شربت گل محمدی
بعد از گذشت ۲۴ ساعت گل محمدی را آبکش کنید ولی اصلا گل برگ ها را فشار ندهید زیرا باعث کدر شدن شربت می شود آب بدست آمده را با شکر مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و در حین پخت مدام کف روی شربت را بگیرد و اجازه دهید شربت غلیظ شود و به قوام برسد.

 

مرحله آخر
وقتی شربت گل محمدی غلیظ شد جوهر لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت غلیظ شود به دلخواه می توانید برای رنگ دهی بیشتر شربت مقداری رنگ خوراکی یا رنگ لبو داخل شربت ریخته تا به رنگ صورتی خوش رنگ بدست بیاد. شربت گل محمدی ما حاضر است آن را داخل لیوان ریخته و با آب رقیق کنید و به همراه چند قطره لیمو ترش میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه شربت گل محمدی صورتی

  1. حتما دقت کنید برای داشتن یک شربت خوب از گل محمدی کوهستانی استفاده کنید تا تلخ نباشد اگر کوهستانی نبود ۲ بار آب جوش بریزید روش و آبکش کنید تا تلخی آن از بین برود.
  2. وقتی گل محمدی را به آب اضافه می کنید سرعت عمل داشته باشید تا عطر و بو گل ها خارج نشود و به سرعت دمکنی را بگذارید.
  3. موقع سرو شربت گل محمدی می توانید مقداری تخم شربتی داخل آن بریزید.
  4. برای تست اینکه شربت گل محمدی شده یا نه مقداری از شربت را داخل نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید اگر سفت شده یعنی به قوام رسیده است.
  5. برای اینکه گل برگ ها از صافی رد نشوند می توانید از کیسه نخی برای صاف کردن آن استفاده کنید.
  6. افزودن جوهر لیمو مانع شکرک زدن شربت می شود.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

راهنمای تهیه یک پیراشکی گوشت خوشمزه | رستوران خوان

 

مواد لازم برای پیتزا پیراشکی مرغ خوشمزه و مجلسی به سبک بیرونی در خانه

  • سینه مرغ    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • قارچ    10 عدد
  • فلفل دلمه ای    1/2 عدد
  • سوسیس    1 عدد
  • سیر    1 حبه
  • رب گوجه فرنگی    1 قاشق غذا خوری
  • خمیر پیراشکی    1 بسته
  • پنیر پیتزا    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه       به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت پیتزا پیراشکی مرغ خوشمزه و مجلسی به سبک بیرونی در خانه


1. طرز تهیه پیتزا پیراشکی خوشمزه خانگی با مرغ برای 4 نفر
مرحله اول آماده سازی سس گوشتی: ابتدا پیاز و سیر را رنده ریز کرده و داخل تابه مناسبی بریزید و با کمی روغن خوب تفت دهید تا طلایی شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن ادویه و مرغ
در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه و مرغ نگینی ریز خرد شده را به پیاز داغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ عوض شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن قارچ و فلفل دلمه
فلفل دلمه ای را نگینی ریز می کنیم، قارچ را ورقه ای برش داده و به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و زمان می دهیم تا کمی پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سوسیس
سوسیس را نگینی خیلی ریز می کنیم و به باقی مواد می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم تا پخته شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه فرنگی
در این مرحله رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود، حالا به اندازه 4 قاشق آب به سس می افزاییم تا رب کمی باز شود و سس دوباره غلیظ شده و به روغن بیفتد.

 

6. مرحله ششم: بستن پیتزا پیراشکی مرغ
خمیر پیراشکی را روی میز کار گذاشته و روی آن از مواد گوشتی آماده شده و پنیر پیتزا می ریزیم. حالا خمیر را تا زده و کاملا دو سمت خمیر را فشرده می کنیم تا به هم بچسبند بعد با یک چنگال درز را محکم می کنیم طوری که خمیر پاره نشود.

 

7. مرحله هفتم: سرخ کردن پیتزا پیراشکی مرغ
داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و پیراشکی ها را داخل روغن چیده تا کاملا طلایی شود. سپس از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم.

 

8. مرحله آخر: سرو پیتزا پیراشکی مرغ
روغن اضافی پیراشکی ها که گرفته شد آنها را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزا پیراشکی مرغ مخصوص فست فودی

  1. اگر خمیر آماده در دسترس ندارید خمیر نان باگت را از نانوایی تهیه کنید.
  2. می توانید مرغ را اول به همراه ادویه و پیاز بپزید، بعد ریش ریش کرده و به سس بیفزایید.

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شور خوشمزه خانگی

 

مواد لازم برای شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس

  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • ترکیب نعنا، ترخون و جعفری 100 گرم
  • سیر 2 حبه
  • آب 4 لیوان
  • فلفل تند 2 عدد
  • خیار 4 عدد
  • هویج 4 عدد
  • کرفس 2 ساقه
  • نمک 2 قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید 4 قاشق غذا خوری


دستور پخت شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس


1. طرز تهیه شور گل کلم خانگی خوشمزه با هویج و کرفس
مرحله اول: ابتدا گل کلم را به تکه های ریز تری تقسیم کرده و کاملا شسته و ضد عفونی می کنیم. سپس روی پارچه نخی ریخته تا کاملا رطوبت آن از بین برود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد اولیه
کرفس، خیار و هویج را حلقه ای برش می دهیم. سیر ها را هم پوست گرفته و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مایع شور
آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس زمان می دهیم تا 10 دقیقه بجوشد بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و سرکه را به آن می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی شور گل کلم
حالا داخل شیشه هایی که برای شور در نظر گرفته ایم را سبزی می ریزیم و از مواد آماده شده به صورت لایه به لایه داخل شیشه ها می ریخته و در نهایت با آب و نمک آماده شده شیشه ها را پر می کنیم.

 

مرحله آخر: تهیه شور گل کلم.5
حالا درب شیشه های شور را محکم می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا شور گل کلم ما آماده استفاده شود و نوش جانتان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شور گل کلم مخلوط خانگی خوشمزه و مجلسی

  1. برای اینکه شور تند تری داشته باشید می توانید روی فلفل ها برش ایجاد کنید.
  2. آب و نمک باید 1 سانتی متر روی مواد ترشی را بگیرد.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بورانی اسفناج | 2 روش سریع و ساده - زرین بانو

 

مواد لازم برای بورانی اسفناج با ماست برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • اسفناج    1 کیلوگرم
  • ماست چکیده         500 گرم
  • سیر    2 حبه
  • مغز گردو    4 عدد
  • نمک، فلفل    به میزان لازم

 
دستور پخت بورانی اسفناج با ماست مجلسی و خوشمزه برای 4 نفر مرحله به مرحله
 

1. طرز تهیه بورانی اسفناج با ماست و مغز گردو
مرحله اول: ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم و کمی اسفناج ها را خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم: طرز پخت اسفناج بورانی
اسفناج ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و به همراه 1 استکان آب زمان می دهیم تا کاملا پخته شود و آب اسفناج کشیده شود. حالا اسفناج را از روی حرارت برمی داریم و با گوشت کوب اسفناج ها را خوب له می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی ماست
ماست را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک ، فلفل و سیر رنده شده را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن اسفناج
اسفناج های کوبیده شده را به ماست می افزاییم و خوب مواد را مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله آخر: افزودن گردو و سرو بورانی اسفناج
بورانی اسفناج
را داخل ظرف زیبایی ریخته و با گردو خرد شده تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بورانی اسفناج با ماست برای مهمانی

  1. برای تهیه بورانی اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده شود.
  2. اسفناج به هیچ عنوان نباید رطوبت داشته باشد و باید خشک خشک باشد.
  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

خورش ساک | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای خورشت ساک خوشمزه و مجلسی شمالی برای 4 نفر

  • اسفناج    700 گرم
  • گوشت خورشتی    400 گرم
  • آب نارنج    1/4 پیمانه
  • نخود    2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • نعنا داغ    1 قاشق غذا خوری
  • سیر داغ    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه         به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت خورشت ساک خوشمزه و مجلسی شمالی برای 4 نفر


1. طرز تهیه خورشت ساک خوشمزه شمالی
مرحله اول: ابتدا نخود ها را به مدت 24 ساعت خیس کنید و در این مدت چندین بار آب آن ها را عوض کنید. بعد نخود را در مقداری آب بپزید تا کاملا نرم شود و پوست آن به راحتی جدا شود. حالا پوست تمام نخود ها را جدا می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تهیه خورشت ساک
پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم، حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت، زردچوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس روی گوشت آب جوش می ریزیم درب قابلمه را می بندیم و زمان می دهیم تا گوشت مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن آماده سازی اسفناج
اسفناج ها را پاک کرده، می شوییم و به شکل خورشتی خرد می کنیم. داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و اسفناج ها را داخل تابه خوب تفت می دهیم و به گوشت می افزاییم تا به همراه گوشت کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن نخود
زمانی که گوشت تقریبا پخته شد، نخود را به خورشت می افزاییم تا در حین جا افتادن خورشت نخود هم به خورشت طعم دهد.

 

5. مرحله پنجم: افزودن چاشنی های خورشت
زمانی که گوشت کاملا پخته و نرم شد. آرد را داخل آب نارنج حل کرده و به خورشت می افزاییم تا نارنج به خورشت طعم و آرد غلظت دهد.

 

6. مرحله آخر: افزودن نعنا داغ و سیر داغ
در انتهای پخت و زمان سرو خورشت ساک، سیر داغ و نعنا داغ را به خورشت می افزاییم. نمک خورشت را اندازه می کنیم سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت ساک:

  1. می توانید برای سرعت در روند پخت خورشت را در زودپز بپزید.
  2. در صورت تمایل کمی گشنیز و جعفری هم می توانید به اسفناج اضافه کنید.

 

منبع: بانوی آشپز

  • محنا 31
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری و سوخاری خوشمزه و رستورانی

 

مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری پنیری

  • سیب زمینی    4 عدد
  • تخم مرغ    2 عدد
  • جعفری ساطوری    2 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزا    100 گرم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا       به میزان لازم
  • آرد سوخاری    به میزان لازم

 
دستور پخت توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله
 

1. طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا پخته شوند.

 

2. مرحله دوم: پوره کردن سیب زمینی ها
بعد از پخت سیب زمینی ها آنها را آبکش کرده و زمان می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه جعفری داخل غذا ساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها
حالا تخم مرغ و ادویه ها را هم به مواد می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی توپک
از مواد آماده شده به اندازه یک توپک بر می داریم و بین دو دست کمی پهن می کنیم و کمی پنیر در مرکز آن قرار داده و گلوله را می بندیم و داخل پودر سوخاری می غلتانیم.

 

5. مرحله آخر: سرخ کردن توپک ها
داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد توپک ها را داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. حالا توپک سیب زمینی ها را داخل ظرف زیبایی بچینید و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه توپک سیب زمینی سوخاری ساده و خوشمزه

  1. می توانید از انواع پنیر ها بنا به سلیقه تان برای مرکز توپک استفاده کنید.
  2. برای راحت تر سرخ شدن توپک ها را قبل سرخ شدن 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • محنا 31