مواد لازم برای سوپ شلغم خوشمزه و مقوی برای 4 نفر مرحله به مرحله
- شلغم 250 گرم
- جعفری 50 گرم
- کرفس 100 گرم
- هویج 3 عدد
- جو پرک 1/2 لیوان
- لیمو ترش به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب مرغ به میزان لازم
دستور پخت سوپ شلغم با جو و هویج خوشمزه و مخصوص زمستان و سرماخوردگی
1. طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه برای سرماخوردگی
مرحله اول: ابتدا جو پرک را پاک کرده و می شوییم. سپس به همراه آب مرغ داخل قابلمه مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا جو 20 دقیقه بپزد. در طول پخت جو درب قابلمه را نمی گذاریم که جو سر نرود.
2. مرحله دوم: افزودن هویج و کرفس
هویج ها را پوست گرفته و رنده می کنیم، کرفس ها را هم مطابق سلیقه تان ریز خرد کنید. حالا هر دو را به جو در حال پخت بیفزایید.
3. مرحله سوم: آماده سازی و افزودن شلغم ها
شلغم ها را پوست گرفته و نگینی خیلی ریز می کنیم و به همراه کمی فلفل به سوپ در حال پخت می افزاییم.
4. مرحله چهارم: افزودن جعفری
زمانی که هویج، شلغم و کرفس نرم شدند نمک و جعفری ساطوری شده را به سوپ می افزاییم و زمان می دهیم تا سوپ کاملا جا افتاده شود.
5. مرحله آخر: سرو سوپ شلغم
می توانید در انتهای پخت سوپ را کاملا پوره کنید و یا به همان شکلی که مواد داخل سوپ مشخص هستند، سوپ شلغم را داخل ظرف زیبایی ریخته و با کمی جعفری و لیمو تزیین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ شلغم و هویج خانگی خوشمزه
- تا زمانی که شلغم و باقی سبزیجات نرم نشده اند نمک را نیفزایید.
- می توانید هویج را حذف کنید تا سوپی سبز رنگ داشته باشید.
- اگر مایل هستید سوپ مقوی تری داشته باشید از مرغ ریش ریش شده هم می توانید داخل سوپ استفاده کنید.
- ۰۰/۰۸/۳۰
خرید اقساطی خودرو های داخلی و خارجی با کمترین پیش پرداخت و بدون ضامن در سایاخودرو