مواد لازم برای سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله
- سینه مرغ 4 تکه
- لپه 1 پیمانه
- برگ سیر 600 گرم
- آب نارنج 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت سیر قلیه شمالی با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلان
1. طرز تهیه خورشت سیر قلیه خوشمزه با مرغ
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را خوب شسته و زمان می دهیم تا رطوبت اضافی آن خار ج شود؛ بعد به صورت خیلی ریز آنها را خرد می کنیم. حالا برگ سیر را داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زرد چوبه خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
2. مرحله دوم آماده سازی لپه
لپه را پاک کرده و می شوییم و بعد به همراه 2 لیوان آب و کمی زرد چوبه زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی مرغ
حالا مرغ را به سیر تفت خورده می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و به همراه 3 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن لپه
مرغ که تقریبا پخته شد لپه را هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.
5. مرحله آخر: افزودن چاشنی
در نهایت وقتی مرغ کاملا پخته و خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد آب نارنج را افزوده و خورشت سیر قلیه را از روی حرارت برداشته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیر قلیه رشتی مجلسی با مرغ و لپه
- در صورت تمایل می توانید 20 دقیقه آخر پخت 2 عدد تخم مرغ هم داخل خورشت بریزید و زمان دهید تا کاملا پخته شود.
- این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.
- ترشی غذا را هم با ذائقه خود هماهنگ کنید.
- ۰۰/۰۸/۳۰