آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه غذای خوشمزه گیلانی

 

مواد لازم برای سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله

  • سینه مرغ    4 تکه
  • لپه    1 پیمانه
  • برگ سیر    600 گرم
  • آب نارنج    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه      به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم


دستور پخت سیر قلیه شمالی با مرغ خوشمزه و مجلسی  به روش سنتی گیلان 
 

1. طرز تهیه خورشت سیر قلیه خوشمزه با مرغ
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را خوب شسته و زمان می دهیم تا رطوبت اضافی آن خار ج شود؛ بعد به صورت خیلی ریز آنها را خرد می کنیم. حالا برگ سیر را داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زرد چوبه خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

2. مرحله دوم آماده سازی لپه
لپه را پاک کرده و می شوییم و بعد به همراه 2 لیوان آب و کمی زرد چوبه زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مرغ
حالا مرغ را به سیر تفت خورده می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و به همراه 3 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لپه
مرغ که تقریبا پخته شد لپه را هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی
در نهایت وقتی مرغ کاملا پخته و خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد آب نارنج را افزوده و خورشت سیر قلیه را از روی حرارت برداشته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیر قلیه رشتی مجلسی با مرغ و لپه

  1. در صورت تمایل می توانید 20 دقیقه آخر پخت 2 عدد تخم مرغ هم داخل خورشت بریزید و زمان دهید تا کاملا پخته شود.
  2. این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.
  3. ترشی غذا را هم با ذائقه خود هماهنگ کنید.
  • ۰۰/۰۸/۳۰
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی