مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری پنیری
- سیب زمینی 4 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- جعفری ساطوری 2 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا 100 گرم
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا به میزان لازم
- آرد سوخاری به میزان لازم
دستور پخت توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله
1. طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا پخته شوند.
2. مرحله دوم: پوره کردن سیب زمینی ها
بعد از پخت سیب زمینی ها آنها را آبکش کرده و زمان می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه جعفری داخل غذا ساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند.
3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها
حالا تخم مرغ و ادویه ها را هم به مواد می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی توپک
از مواد آماده شده به اندازه یک توپک بر می داریم و بین دو دست کمی پهن می کنیم و کمی پنیر در مرکز آن قرار داده و گلوله را می بندیم و داخل پودر سوخاری می غلتانیم.
5. مرحله آخر: سرخ کردن توپک ها
داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد توپک ها را داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. حالا توپک سیب زمینی ها را داخل ظرف زیبایی بچینید و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه توپک سیب زمینی سوخاری ساده و خوشمزه
- می توانید از انواع پنیر ها بنا به سلیقه تان برای مرکز توپک استفاده کنید.
- برای راحت تر سرخ شدن توپک ها را قبل سرخ شدن 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- ۰۰/۰۸/۲۵