مواد لازم برای طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی
- پودر خامه: 1 پیمانه
- شیر سرد یا خامه سرد: 1 پیمانه
- پودر قند: 1 پیمانه
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
دستور تهیه خامه کیک
1. آماده سازی مواد خشک خامه کیک
ابتدا پودر قند و پودر خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
2. آماده سازی مواد تر برای خامه قنادی
حالا شیر را با وانیل مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.
3.طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی
حالا مواد آماده شده را به مدت 3 دقیقه با بالا ترین درجه همزن مخلوط می کنیم؛ سپس با سرعت کند همزن تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه رویت شود کار را ادامه می دهیم. حالا خامه قنادی ما آماده است. آن را برای اینکه تغییر حالت ندهد در یخچال بگذارید.
- ۹۹/۱۱/۲۳