آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

تهیه‌ی این سوپ سریع و ساده آنقدر برایم خوشایند است که دیگر از رستوران سفارش نمی‌دهم. ‏

 

مواد لازم:

 

  • ‏۱ قوطی( ۴۸۰ گرم) ذرت شیری
  • ‏۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) عصاره‌ی مرغ، کم سدیم ‏
  • ‏۱ عدد تخم‌مرغ زده شده ‏
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری نشاسته‌ی ذرت ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری آب ‏

 

طرز تهیه: ‏
در قابلمه‌ای، ذرت شیری و عصاره‌ی مرغ را مخلوط نمائید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

در کاسه‌ای ‏کوچک یا یک فنجان، نشاسته‌ی ذرت را در آب حل کنید؛ سپس درون قابلمه‌ی سوپ ذرت بریزد و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه ‏بپزند یا مادامی که غلیظ شوند.

به تدریج تخم‌مرغ زده شده را در حالی که سوپ را هم می‌زنید به قابلمه اضافه نمائید. از روی ‏حرارت بردارید و سرو کنید. ‏

 

 

 

 

  • ۹۹/۱۱/۰۷
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی