این دستور تهیه توسط انجمن دیابتی های استرالیا مورد آزمایش قرار گرفته است و کاملا با سلامت افراد مبتلا به دیابت منطبق می باشد.
اگر شما به این بیماری مبتلا می باشید باید رژیم غذایی سالم و صحیحی را اتخاذ کنید که چربی کمی داشته باشد و حاوی فیبر بالایی باشد. اما این بدین معنا نیست که از خوردن غذاهای لذیذ محروم بمانید.
یک مجله نام آشنا با همکاری انجمن دیابتی های استرالیا دستور تهیه وعده های مختلف غذایی را آزمایش و بهترین آن را تایید و در اختیار خوانندگان قرار داده است. سعی ما نیز این است که چندی از این غذاها پیشکش شما دوستان عزیز کنیم.
مواد لازم خوراک قارچ
- گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد
- سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری
- اسپری روغن آشپزی
- قارچ درشت خرد شده : 300 گرم
- ریحان : یک دوم فنجان
- سبزی جعفری ، درشت خرد شده : یک چهارم فنجان
- تخم مرغ : 4 عدد
- ژامبون کم نمک : 200 گرم
- برش های باریک نان تست : 8 تکه
مدت زمان آماده سازی و پخت: 35 دقیقه
طرز تهیه خوراک قارچ خوشمزه
فر را پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.
درون سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید.
سپس به مدت 20 دقیقه سینی گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.
در حالی که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.
سپس قارچ ها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
تخم مرغ ها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.
بلافاصله برشهای ژامبون را نیز کمی حرارت دهید.
در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.
ارزش غذایی به ازای هر وعده (نفر):
- 7/9 گرم چربی
- 6/2 گرم چربی اشباع شده
- 375 کالری
- 7/30 گرم کربوهیدرات
- 3/28 گرم پروتئین
- 4/9 گرم فیبر
- 444 میلی گرم سدیم
- ۹۹/۱۱/۰۹