مواد لازم برای خوراک مرغ سرخ شده در فر
- ران مرغ ۵ تکه
- پیاز خلالی ۱ عدد بزرگ
- هویج ۳ عدد
- سیب زمینی خرد شده ۲ عدد
- فلفل دلمه رنگی خلالی شده ۱ عدد
- سیر ۴ حبه
- مایونز ۲ ق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- پودر تخم گشنیز ۱ ق چایخوری
- روغن زیتون ۴ ق غذا خوری
- سس وچستر (دلخواه) ۲ ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- فلفل سیاه و نمک و پودر پاپریکا و ادویه مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی مجلسی
مرحله اول ( مرینت کردن مرغ )
در ظرفی روغن زیتون و مایونز و زعفران و سس وچستر و رب گوجه فرنگی را میکس کنید و تا خوب مخلوط شود سپس ادویه ها به همراه پودر تخم گشنیز اضافه کرده و یک لیوان آب به سس اضافه کرده تا کمی رقیق شود سپس سیر ورقه شده به همراه پیاز و فلفل دلمه را به موادمون اضافه می کنیم (سس را بچشید اگر نمک سس کم بود مقداری نمک اضافه کنید )
مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و برای ۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدهید تا مزه دار شود.
مرحله دوم ( پخت مرغ )
کف ظرف مدنظر را چرب کرده و مرغ ها را به همراه سس و هویج خرد شده و سیب زمینی خرد شده داخل ظرف بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای ۱/۵ تا ۲ ساعت در فر به دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید .
- ۹۹/۱۱/۱۹