آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

Image result for خورشت بادمجان با مرغ

 

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با مرغ

  • بادمجان نیم کیلو
  • سینه مرغ یا ران مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • غوره یا آبغوره به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و برگ بو و زعفران به مقدار لازم
     

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره

 

مرحله اول ( سرخ کردن بادمجان ها )
ابتدا بادمجان ها را خوب شسته و پوست بکنید و در مخلوط آب و نمک قرار بدهید تا تلخی آن ها از بین برود. سپس آنها را خوب شسته و آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود و آنها را داخل تابه سرخ کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم (پخت مرغ )
سپس درون قابلمه روغن ریخته و سینه مرغ را خوب سرخ می کنیم تا خوب طلایی شود. مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز نگینی شده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی شود ، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و برگ بو را با سیر رنده شده اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر رب را اضافه و خوب تفت می دهیم و مرغ ها را داخل قابلمه گذاشته و آبجوش می ریزیم و زمان می دهیم تا خوب مرغ بپزد.

 

مرحله سوم ( دم کردن زعفران و سرخ کردن گوجه )
زعفران را با مقداری قند خوب بسابید و با یخ و مقداری آبجوش بگذارید تا خوب دم بکشد.
داخل ماهی تابه گوجه ها را از وسط نصف کرده و سرخ می کنیم.

 

مرحله چهارم ( اضافه کردن بادمجان به مرغ )
وقتی بادمجان ها را اضافه می کنیم مرغ نباید آب زیادی داشته باشد، بادمجان ها و گوجه های سرخ شده را داخل تابه بچینید و غوره یا آبغوره را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا خورش خوب جا بیفتد سپس در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

  • ۹۹/۱۲/۰۲
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی