آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

 Image result for کشک بادمجان
 

مواد لازم برای کشک بادمجان

  • بادمجان:  10 عدد
  • پیاز:  3 عدد
  • کشک:  100 گرم
  • گردو:  5 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • نعنا: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

 
دستور پخت کشک بادمجان
 

1. طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
روی بادمجان ها را شکافی ایجاد کنید و روی زغال یا روی شعله گاز خانگی بگذارید تا کبابی شوند. بعد از اینکه کاملا کبابی شد از روی حرارت برداشته با دستکش پوست آن را جدا کرده و داخل ظرفی می گذاریم. سپس بادمجان ها را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود .
 
2. طرز تهیه مواد تزیین کشک بادمجان
ابتدا پیاز را پوست کنده به صورت خلالی برش داده و در روغن سرخ می کنیم تا کاملا رشته های طلایی و برشته داشته باشیم. نعنا را داخل مقداری روغن با نمک و زردچوبه تفت می دهیم در زمان کوتاه این کار را انجام می دهیم تا نعنا نسوزد و تلخ نشود. سیر را رنده ریز می کنیم و آن را در روغن به همراه زرد چوبه و روغن تفت می دهیم.

 

3. آماده سازی کشک
کشک را داخل شیر جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه حرارت می دهیم.

 

4. طرز تهیه کشک بادمجان
ابتدا در تابه بزرگی روغن ریخته و بادمجان های آماده شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه تفت می دهیم. بعد از گذشت 20 دقیقه نیمی از کشک، پیاز، نعنا و سیر را به بادمجان اضافه می کنیم به همراه نصف استکان آب جوشیده درب ظرف را می بندیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیوفتد سپس داخل ظرف مناسبی ریخته و با موادی که داریم و گردو تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن فصل و نان تازه سرو می کنیم.

  • ۹۹/۱۲/۰۳
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی