آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

دستور تهیه باسلوق گردویی در منزل با کیفیت باسلوق بازار | کیک ساز

مواد لازم برای باسلوق گردویی با نشاسته

 

  • شکر 100 گرم
  • آب 1 لیوان
  • نشاسته گل 100 گرم
  • مغز گردو 100 گرم
  • پودر نارگیل 100 گرم
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • روغن 1 قاشق غذا خوری


دستور پخت باسلوق خانگی خوشمزه به سبک بازاری


1.درست کردن باسلوق با نشاسته

نشاسته را با مقدار آب گفته شده مخلوط می کنیم برای اینکه اطمینان از حل شدن کامل آن حاصل کنیم، آن را از یک صافی رد می کنیم.

 

2. طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی

شکر، روغن مایع و گلاب را با مخلوط آب و نشاسته روی حرارت می گذاریم و با حرارت ملایم آنقدر مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و آرام آرام بافت غلیظی پیدا کند و به شکل خمیری در آید. حالا از رو حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود. مواد که کامل خنک شد دستمان را روغنی کرده و گلوله های کوچکی از مواد برداشته داخل پودر نارگیل غلتانده و با مغز گردو تزیین می کنیم.

  • ۹۹/۱۲/۱۸
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی