آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن آن | مجله اکالا

 

مواد لازم برای سالاد الویه

 

  • سیب زمینی 4 عدد
  • هویج متوسط 2 عدد
  • سینه مرغ 1/2
  • سس مایونز 1 پیمانه
  • نخود سبز 1/2 پیمانه
  • خیار شور نگینی 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ پخته 2 عدد
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ



1.طرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ
ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست کنده و به همراه، نخودفرنگی، سینه مرغ داخل قابلمه مناسبی ریخته و به اندازه مواد داخل آن آب جوش اضافه می کنیم و به همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود. طوری که بعد از پخت هیچ آبی باقی نماند.


2. مرحله دوم تهیه سالادالویه
تخم مرغ ها را هم داخل قابلمه آبی گذاشته و اجازه می دهیم تا پخته شوند.


3. مرحله سوم تهیه سالاد الویه
در این مرحله مواد پخته کاملا سرد شده اند لازم است تا سیب زمینی، هویج، مرغ، خیار شور، تخم مرغ، را روی تخته کار نگینی خرد کنیم.


4. مرحله چهارم تهیه سالاد الویه
سس مایونز را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه آبلیمو، نمک و فلفل سس را کاملا مخلوط می کنیم. حالا به ترتیب کل مواد آماده شده را اضافه می کنیم و با دو قاشق از دو سمت مخلوط می کنیم طوری که مواد له نشوند. سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید و بعد سرو کنید.
 

  • ۹۹/۱۲/۱۸
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی