مواد لازم برای مرغ سوخاری
- مرغ 6 تکه
- شیر 1 پیمانه
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- آویشن 1/2 قاشق غذا خوری
- ریحان 1/2 قاشق غذا خوری
- پاپریکا 4 قاشق غذا خوری
- پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
- زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سفید 1 قاشق غذا خوری
- خردل خشک 1 قاشق غذا خوری
- پونه کوهی 1/3 قاشق غذا خوری
- تخم کرفس 1 قاشق غذا خوری
- نمک و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
دستور پخت مرغ سوخاری
1. طرز تهیه مرغ سوخاری
مرغ ها را شسته پوست آنها را جدا می کنیم و با کمی نمک مزه دار می کنیم.
2. مرینیت کردن مرغ (مزه دار کردن مرغ)
تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا مرغ ها را داخل این مواد می خوابانیم.
3. آماده سازی آرد سوخاری
آرد سفید را داخل ظرف مناسبی ریخته و تمامی ادویه ها را به آرد اضافه کنید. و کاملا مخلوط کنید.
4. طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر
مرغ ها را دانه دانه از مخلوط مایع بیرون آورده و داخل آرد می چرخانیم .این کار را برای تمام تکه های مرغ ادامه می دهیم. ظرف مناسبی را تا نیمه از روغن پر می کنیم. سپس تکه های مرغ را داخل روغن داغ شده انداخته و حدود 15 دقیقه می پزیم. مرغ ها را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم و در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.
منبع: بانوی آشپز
- ۹۹/۱۲/۱۸