آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” + نکات تهیه مهم پاستا

 

مواد لازم برای پاستا آلفردو

  • پاستا 4 فنجان
  • کره 1/4 پیمانه
  • خامه 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 1 پیمانه
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سینه مرغ 1/2
  • قارچ اسلایس شده 5 عدد
  • جعفری رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

 

دستور پخت پاستا با سس آلفردو


1. طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا داخل ظرف مناسبی پیاز و سیر را داخل کره تفت داده تا شیشه ای شود و بعد به آن مرغ را افزوده مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ عوض شود. حالا قارچ، پودر سیر، نمک و فلفل را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا قارچ ها پخته شوند. سپس خامه و نیمی از پنیر را افزوده و اجازه می دهیم تا سس به قوام مناسب برسد.

 

2. طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه رستورانی

داخل قابلمه مناسبی را از آب پر کرده روی حرارت قرار می دهیم زمانی که به جوش آمد، پاستا را داخل آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشد. پاستا را با چاقو برش داده اگر مغز آن سفید نبود آبکش می کنیم.

 

3.روش سرو پاستا با سس الفردو

حالا پاستا را داخل سس آماده شده ریخته و مخلوط می کنیم و در ظرف مناسبی ریخته و باقی مانده پنیر و جعفری ساطوری شده را روی آن ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ با سس آلفردو

  1. جایگزین مرغ می توانید از میگو یا گوشت پخته تکه شده استفاده کنید.
  2. میزان خامه و پنیر را بنا به سلیقه می توانید تغییر دهید کم یا زیاد کنید.
  • ۹۹/۱۲/۱۸
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی