آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی نان چرخی قزوین

 

مواد لازم برای تهیه نان چرخی قزوین

 

  • آرد برنج ۷۵۰ گرم
  • روغن جامد ۷۵۰ گرم
  • ماست ۱ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد سفید ۷۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
  • پودر هل ۱ ق چای خوری


طرز تهیه نان چرخی با چرخ گوشت


مرحله اول: هم زدن روغن و پودر قند
باید از روغن کاملا جامد استفاده کنید اگر روغن شما نیمه جامد بود اول به صورت صاف در بیاورید. پودر قند و روغن را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود.

 

مرحله دوم : افزودن زرده
زرده تخم مرغ را به همراه هل اضافه کنید و با همزن برقی مجدد هم بزنید. در ظرفی جداگانه ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا بیکینگ پودر فعال شود سپس به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

 

مرحله سوم: تهیه خمیر نان چرخی قزوین
آرد سفید و آرد برنج را با هم مخلوط کنید و به یکباره به مواد اضافه کنید و با نوک انگشت کمی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد توجه داشته باشید نباید کف دست به خمیر بخورد و زیاد ورز دهید وگرنه به روغن می افتد و شیرینی در انتها خشک می شود.

 

مرحله چهارم: استراحت خمیر نان چرخی
بعد از اینکه خمیر به خوبی مخلوط و یکدست شد خمیر را به صورت گلوله در بیاورید و روی خمیر را با یک کیسه فریزر بپوشانید و بمدت ۱۲ ساعت در یخچال و یا جای خنک قرار دهید تا استراحت کند و منسجم شود.

 

مرحله پنجم: چرخ کردن مواد به سه روش
برای چرخ کردن مواد باید از دستگاه مخصوص نان چرخی استفاده کنید که می توانید از لوازم قنادی های تهیه کنید و یا قالب آن را گرفته و در چرخ گوشت برقی خود قرار داده ولی باید از دو نفر کمک بگیرید زیرا به دلیل برقی بودن دستگاه سرعت آن بالا می رود و یا اگر هیچکدام را در دسترس نداشتید شیرینی را با کاتر مستطیل بزنید. برای روش سنتی با کمک چرخ گوشت دستی باید خمیر را داخل محفظه ریخته و دسته را بچرخانید سپس با قیچی تمیز آن را برش دهید و داخل سینی فر قرار داده و به دلخواه روی شیرینی ها پودر پسته بریزید.

 

مرحله پنجم: پخت شیرینی نان چرخی قزوین با فر
فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه قرار داده تا شیرینی پخته شود سپس بعد خنک شدن کامل آن از روی سینی جدا کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه نان چرخی

  1. ماست نباید آبکی یا شل باشد.
  2. بهتر است خمیر را یک بار چرخ کنید سپس مجدد چرخ و قیچی کنید.
  3. برای زعفرانی کردن این شیرینی ۱ ق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ را همزمان با زرده اضافه کنید.
  4. برای صاف کردن روغن باید روغن را بگذارید تا ذوب شود سپس داخل شیشه ریخته و اجازه دهید در دمای محیط خنک شده و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

منبع: آشپزی مولکولی

  • ۹۹/۱۲/۱۹
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی