مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب با دارچین
- تخم مرغ ۴ عدد
- سیب ۲ عدد
- شکر ۲ ق غذا خوری
- دارچین ۱ ق غذا خوری
- کره ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۱۸۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- عسل ۱ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
طرز تهیه کیک پای سیب قنادی عالی
مرحله اول ( آماده سازی مواد )
ابتدا سیب را حلقه ای برش زده سپس شکر و دارچین را مخلوط کرده و برش های سیب را درون مخلوط مون می غلتونیم و کنار می گذاریم.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم.
مرحله دوم ( آماده سازی مواد پای سیب )
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و کنار می گذاریم و سپس کره و پودر قند را ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس وانیل و عسل را اضافه می کنیم و زرده ها را دونه دونه به مخلوط اضافه می کنیم و هر بار که زرده را اضافه می کنیم ۱ دقیقه زمان می دهیم تا با دور تند همزن بزنید سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم. اگر سفتی مواد زیاد بود و هم زدن با لیسک مشکل بود از دور کند همزن استفاده کنید و برای ۱ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود.
سفیده تخم مرغ را با تند ترین دور همزن بزنید تا خوب فرم بگیرد و سپس به مواد پای سیب کیکی مون اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنیم تا مواد مخلوط شوند.
مرحله سوم ( پخت کیک پای سیب )
در این مرحله می توان در یک قالب ۲۰ سانتی گرد مواد را ریخته و یا از قالب پای سیب و یا مافین استفاده کنید. اگر برای مهمانی استفاده می کنید سرو آن به صورت تک نفره راحت تر می باشد. کف قالب پای سیب را کپسول کاغذی گذاشته و مقداری از مواد پای را داخلش بریزید و سپس از مخلوط سیب و دارچین بگذارید و دوباره مقداری مواد روش بریزید ۱/۳ قالب باید خالی بماند اگر بیش از حد بریزید ممکن است در زمان پخت سرریز شود و از ظرف مافین بیرون بریزید. سپس پای سیب را در فر از قبل گرم شده بمدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید و بعد از پخت روش پودر قند بپاشید و تزئین کنید.
اگر در قالب گرد ریختید یک لایه مواد میانی گذاشته و در آخر روش هم از مخلوط سیب مون قرار می دهیم.
نکات و فوت و فن های کیک پای سیب با دارچین
- در مرحله دوم اگر مواد سفت بود یعنی کارتون را درست انجام دادید و اصلا نگران نباشید.
- مواد را وقتی داخل قالب پای سیب می ریزید اگر خیلی سفت بود برای صاف کردن روش نوک دست خود را خیس کرده و روش را صاف کنید.
- اگر قالب گرد را انتخاب کردید زمان پخت 60 دقیقه می باشد.
- حتما کره را 6 دقیقه با همزن بزنید و در حین کار دور گیری کنید تا همه کره خوب هم بخورد.
- می توان سیب ها را نگینی خرد کرد.
- مارگارین را می توان جایگزین کره کرد.
- این مقدار 10 عدد پای سیب می دهید.
- برش سیب حتما نازک باشد اگر کلفت باشد در حین پخت آب انداخته و وسط کیک را خمیر می کند.
- برای تهیه در سولاردم در دمای 160 درجه روی سه پایه کوتاه روی حالت کانوکشن.
- ۹۹/۱۲/۱۹