آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک سیب و دارچین؛ نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن | مجله اکالا

 

مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب با دارچین

 

  • تخم مرغ    ۴ عدد
  • سیب    ۲ عدد
  • شکر    ۲ ق غذا خوری
  • دارچین    ۱ ق غذا خوری
  • کره    ۲۰۰ گرم
  • پودر قند    ۱۸۰ گرم
  • آرد    ۳۰۰ گرم
  • عسل    ۱ ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر    ۱ ق چایخوری

 

طرز تهیه کیک پای سیب قنادی عالی
 

مرحله اول ( آماده سازی مواد )
ابتدا سیب را حلقه ای برش زده سپس شکر و دارچین را مخلوط کرده و برش های سیب را درون مخلوط مون می غلتونیم و کنار می گذاریم.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک می کنیم.

 

مرحله دوم ( آماده سازی مواد پای سیب )
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و کنار می گذاریم و سپس کره و پودر قند را ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس وانیل و عسل را اضافه می کنیم و زرده ها را دونه دونه به مخلوط اضافه می کنیم و هر بار که زرده را اضافه می کنیم ۱ دقیقه زمان می دهیم تا با دور تند همزن بزنید سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم. اگر سفتی مواد زیاد بود و هم زدن با لیسک مشکل بود از دور کند همزن استفاده کنید و برای ۱ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود.

سفیده تخم مرغ را با تند ترین دور همزن بزنید تا خوب فرم بگیرد و سپس به مواد پای سیب کیکی مون اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنیم تا مواد مخلوط شوند.

 

مرحله سوم ( پخت کیک پای سیب )
در این مرحله می توان در یک قالب ۲۰ سانتی گرد مواد را ریخته و یا از قالب پای سیب و یا مافین استفاده کنید. اگر برای مهمانی استفاده می کنید سرو آن به صورت تک نفره راحت تر می باشد. کف قالب پای سیب را کپسول کاغذی گذاشته و مقداری از مواد پای را داخلش بریزید و سپس از مخلوط سیب و دارچین بگذارید و دوباره مقداری مواد روش بریزید ۱/۳ قالب باید خالی بماند اگر بیش از حد بریزید ممکن است در زمان پخت سرریز شود و از ظرف مافین بیرون بریزید. سپس پای سیب را در فر از قبل گرم شده بمدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید و بعد از پخت روش پودر قند بپاشید و تزئین کنید.

اگر در قالب گرد ریختید یک لایه مواد میانی گذاشته و در آخر روش هم از مخلوط سیب مون قرار می دهیم.

 

نکات و فوت و فن های کیک پای سیب با دارچین

  1. در مرحله دوم اگر مواد سفت بود یعنی کارتون را درست انجام دادید و اصلا نگران نباشید.
  2. مواد را وقتی داخل قالب پای سیب می ریزید اگر خیلی سفت بود برای صاف کردن روش نوک دست خود را خیس کرده و روش را صاف کنید.
  3. اگر قالب گرد را انتخاب کردید زمان پخت 60 دقیقه می باشد.
  4. حتما کره را 6 دقیقه با همزن بزنید و در حین کار دور گیری کنید تا همه کره خوب هم بخورد.
  5. می توان سیب ها را نگینی خرد کرد.
  6. مارگارین را می توان جایگزین کره کرد.
  7. این مقدار 10 عدد پای سیب می دهید.
  8. برش سیب حتما نازک باشد اگر کلفت باشد در حین پخت آب انداخته و وسط کیک را خمیر می کند.
  9. برای تهیه در سولاردم در دمای 160 درجه روی سه پایه کوتاه روی حالت کانوکشن.
  • ۹۹/۱۲/۱۹
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی