آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی نخودچی اصل و ریزه‌کاری‌های تهیه آن - کتاب کاله

 

مواد لازم برای شیرینی نخودچی

  • آرد نخودچی 500 گرم
  • روغن مایع 250 گرم
  • پودر قند 250 گرم
  • هل ساییده 1 قاشق مربا خوری
  • پسته برای تزیین به میزان لازم


دستور پخت شیرینی نخودچی

 

1. طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

ابتدا پودر قند را با روغن کاملا مخلوط کرده و آنقدر ورز می دهیم تا ترکیب کرمی حاصل شود.

 

2.مرحله دوم تهیه شیرینی نخودی

حالا آرد نخود و پودر هل را افزوده و دوباره به قدری ورز می دهیم تا خمیری لطیف بدست آید (زمان ورز دادن کاملا تقریبی است) زمانی که بافت خمیر منسجم شد کافی است.

 

3. مرحله سوم دستور پخت شیرینی نخودچی

خمیر که آماده شد آن را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و از 6 تا 24 ساعت می توانید پخت آن را به تاخیر بیندازید.

 

4.مرحله چهارم پخت شیرینی نخودچی

حالا خمیر را بر روی میز کار گذاشته و پلاستیکی روی خمیر می گذاریم و با وردنه کاملا پهن می کنیم به قطر 2 سانتی متر و به شکل مورد نظر قالب می زنیم. و از خلال پسته نگینی شده برای تزیین روی شیرینی ها استفاده کرده و در فر گرم شده با 170 درجه سانتی گراد در طبقه بالا فر به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم.

 

مرحله آخر پخت شیرینی نخودی

بعد از خارج کردن شیرینی ها از داخل فر بهتر است که اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود و بعد به ظرف درب داری انتقال داده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی نخودی خوشمزه بازاری

  1. برای تهیه آرد نخودچی از آرد نخود گل استفاده کنید و قبل از پخت آنرا سه مرتبه الک حریر کنید تا اگر دانه درشتی دارد خارج شود.
  2. بر ای ترد تر شدن شیرینی 150 گرم از آرد نخود کم کنید و آرد برنج بیفزایید.

منبع: آشپزی مولکولی

  • ۹۹/۱۲/۲۵
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی