مواد لازم برای شیرینی پادرازی
- آرد قنادی 250 گرم
- پودر قند 125 گرم
- روغن جامد 125 گرم
- پودر هل 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- خرفه یا خشخاش برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت شیرینی پادرازی قزوینی
1.طرز تهیه شیرینی پادرازی
ابتدا روغن را کمی حرارت دهید تا از حالت جامد خارج شود و بعد داخل ظرف مناسبی ریخته و با پودر قند مخلوط کنید.
2. مرحله دوم تهیه شیرینی پادرازی
حالا آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. مرحله سوم شیرینی پادرازی
به اندازه یه فندق از خمیر برداشته به شکل اشک دو طرفه شکل می دهیم و فشار کوچکی به سطح پادرازی داده و با پشت چاغو چند شیار روی شیرینی ایجاد کرده و روی آن خشخاش یا می ریزیم .
4. مرحله چهارم شیرینی پادرازی
شیرینی های آماده شده را داخل سینی که کاغذ روغنی در آن انداخته ایم چیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراید می پزیم.
5. مرحله پنجم شیرینی پادرازی
حالا اجازه می دهیم شیرینی های پخته شده کاملا خنک شوند و در ظرف درب داری چیده بین هر لایه پلاستیک فریزر بگذارید ودر جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۵