مواد لازم برای رولت گوشت
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- زرشک 2 قاشق غذا خوری
- گردو 2 قاشق غذاخوری
- پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
- جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
- رب 2 قاشق غذا خوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- زعفران دم شده به میزان لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- آب جوش نصف لیتر
دستور پخت رولت گوشت با گردو و زرشک
1. طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه
ابتدا پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا می کنیم. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویه را افزوده و به مدت 5 دقیقه با هم ورز می دهیم تا بافتی منسجم پیدا کند. بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.
2. مرحله دوم پخت رولت گوشت
حالا مواد میان رولت را آماده می کنیم. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم پخت رولت گوشت
در این مرحله، داخل قابلمه ای روغن ریخته و سیر و ادویه را با هم تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و رب را افزوده تفت می دهیم رنگ رب که آزاد شد آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود.
4. مرحله چهارم پخت رولت گوشت
روی میز کار، پلاستیک فریزر بزرگی پهن می کنیم؛ سپس گوشت را روی آن ریخته و با دست به شکل یک مستطیل در می آوریم حالا از مواد آماده شده روی سطح گوشت به صورت یکسان پخش می کنیم و گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول می کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.
5. مرحله پنجم تهیه رولت گوشت چرخ کرده
تابه ای مناسب سایز رولت را انتخاب کرده داخلش روغن ریخته و روی حرارت بگذارید حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و داخل تابه دور تا دور آن را سرخ کنید. در نهایت سس آماده شده را روی رولت ریخته در ظرف را به مدت 1 ساعت بگذارید تا رولت مغز پخت شود.
6. مرحله ششم پخت رولت گوشت
حالا رولت کاملا پخته شده است. سس آن غلیظ و به روغن افتاده. رولت را به کمک کاردکی از ظرف خارج کرده داخل ظرف سرو بگذارید برش داده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۲/۱۲