مواد لازم برای سوپ عدس
- عدس پخته شده: 2 لیوان
- هویج نگینی ریز شده: 1 عدد
- پیاز نگینی شده: 1 عدد
- کرفس نگینی ریز شده 1: ساقه
- گوجه فرنگی نگینی: 1 فنجان
- سیر له شده: 3 حبه
- نمک، فلفل، رزماری، آویشن: به میزان لازم
- عصاره مرغ برای پخت مواد: به میزان لازم
- پنیر پارمزان:به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
دستور پخت سوپ عدس
1. طرز تهیه سوپ عدس خوشمزه با سبزیجات
اولین مرحله برای تهیه سوپ عدس، تفت دادن سبزیجات می باشد. برای این کار داخل قابلمه مناسبی روغن زیتون ریخته و هویج، کرفس، پیاز و سیر را در آن خوب تفت دهید و نمک، فلفل، آویشن را به آن بیفزایید. عطر مواد که بلند شد عصاره مرغ را افزوده و اجازه دهید تا سبزیجات کاملا پخته شوند.
2.مرحله دوم: افزودن گوجه به سوپ عدس
حالا که سبزیجات به اندازه کافی پخته شد گوجه ها را به همراه رزماری به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه با هم پخته شود.
3.مرحله سوم: افزودن عدس
حالا عدس پخته شده را به باقی مواد افزوده و اجازه می دهیم سوپ به غلظت مناسب برسد.
4.مرحله چهارم: افزودن پنیر
پنیر پارمزان پودری را به سوپ افزوده و سوپ را از روی حرارت برمی داریم.
5.مرحله آخر: سرو سوپ عدس
سوپ عدس را در ظرف مناسبی ریخته و با تکه های نان تست شده سرو نمایید.
- ۰۰/۰۲/۱۵