آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش جو جا افتاده و سنتی؛ ۴ ترفند خوشمزه‌تر شدن😋 | اکالا

 

مواد لازم برای آش جو

  • جو 1 پیمانه
  • برنج 1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی 1 پیمانه
  • نخود 1 پیمانه
  • سیر داغ 1/4 پیمانه
  • کشک 2 پیمانه
  • پیاز داغ 200 گرم
  • سبزی آش 500 گرم
  • نعنا داغ 4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت آش جو

 

1. طرز تهیه آش جو خانگی با کشک

برنج را شسته و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. جو را نیز شسته و خیس می کنیم و یک دور از چرخ گوشت عبور می دهیم تا ریز تر شود. حبوبات را هم شسته و به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس می کنیم و در این زمان چندین بار آب آن را عوض می کنیم و به همراه آب، حبوبات را می پزیم و آماده می گذاریم.

 

2.مرحله دوم: پخت جو و برنج

حالا داخل قابلمه بزرگی که بتوان همه مواد را داخل آن به خوبی مخلوط کرد آب ریخته و اجازه می دهیم تا برنج و جو کاملا پخت شود و بعد حبوبات پخته را هم داخل قابلمه می ریزیم.

 

3.مرحله سوم: افزودن چاشنی ها

داخل تابه مناسبی روغن و زرد چوبه ریخته و نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را داخل تابه ریخته و خوب مخلوط می کنیم جوش که خورد به آش می افزاییم.

 

4.مرحله چهارم: افزودن سبزی آش

حالا باید توجه کنید که میزان آب آش کم نباشد اگر کم بود کمی آب جوشیده و یا عصاره گوشت اضافه کنید، در غیر این صورت سبزی آش را افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن کشک

در این مرحله کشک را هم به آش می افزاییم خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم، آش برای 45 دقیقه روی حرارت بماند و خوب جا افتاده شود.

 

6. مرحله آخر: سرو آش جو

در نهایت نمک و فلفل آش جو را اندازه کرده و داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک آش را تزئین می کنیم و نوش جان.

  • ۰۰/۰۲/۲۰
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی