مواد لازم برای سوپ رشته
- آب مرغ: 2 لیتر
- رشته سوپی: 2 پیمانه
- هویج: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- سیر له شده: 1 حبه
- رب گوجه :2 قاشق غذا خوری
- نمک،فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- جعفری خرد شده: به میزان لازم
دستور پخت سوپ رشته
1. طرز تهیه سوپ ورمیشل رشته فرنگی
اولین کار برای تهیه سوپ ورمیشل، آماده سازی سبزیجات است. برای این کار، پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی برش می دهیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. هویج ها را نگینی ریز می کنیم.
2. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته و پیاز را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم تا کمی طلایی شود حالا سیر و هویج را افزوده کمی تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی آزاد شود.
3. مرحله سوم: افزودن عصاره مرغ
در این مرحله عصاره مرغ (آب مرغ) را به سبزیجات تفت خورده می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا سبزیجات پخته شوند.
4. مرحله چهارم: افزودن رشته سوپی
سبزیجات که کاملا پخته شدند، رشته سوپی را به سوپ افزوده و اجازه می دهیم تا رشته داخل آب سوپ کاملا پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو سوپ رشته
رشته سوپی که کاملا پخته شد، نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم و داخل ظرف سرو ریخته با جعفری خرد شده تزئین و نوش جان کنید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۲/۲۰