مواد لازم برای تهیه پاپ کورن
ذرت ۲ لیوان
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- رنگ مجاز خوراکی ۱ عدد
- آب پاش ۱ عدد
- آب ا لیوان
- شکر ۱ لیوان
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه پاپ کورن خانگی در قابلمه
مرحله اول: آماده سازی پاپ کورن
در یک قابلمه مناسب کمی نمک و روغن ریخته و بر روی حرارت گذاشته تا داغ شود و سپس ذرت را در داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را ببندید. زیر شعله قابلمه باید متوسط رو به زیاد باشد.
مرحله دوم: رنگی کردن
در این مرحله رنگ را در آب ریخته و داخل آب پاش بریزید و تا ذرت ها نترکیده است بر روی ذرت ها به مقدار لازم آب رنگی اسپری کنید. و درب قابلمه را گذاشته و زمان دهید تا ذرت ها بترکند. و قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها زیرو شوند. هر چند دقیقه ای درب قابلمه را برداشته تا اگر نیاز است دوباره آب بپاشید. به همین راحتی پاپ کورن شما رنگی می شود.
مرحله سوم: کارمل
برای تهیه کارامل شکر را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن چیزی زمان دهید تا شکر روی حرارت کاراملی شود و بعد کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. زمانی که دیگر صدای ترکیدن ذرت های ساده نیامد. برای کاراملی کردن ذرت را دیگر رنگی نکنید. پاپ کورن آماده را در تابه ای که کارامل را تهیه کرده اید بریزید و هم بزنید تا پاپ کورن شما کاراملی شود. به همین راحتی… به همین خوشمزگی پاپ کورن کاراملی شده و یا پاپ کورنی را که رنگی کرده اید نوش جان فرمائید.
نکاتی که باعث می شود پاپ کورن بهتری داشته باشیم
ظرف پاپ کورن تمیز و خشک باشد.
- ذرت را میتوانید در یخچال قرار دهید تا بهتر و بیشتر پف کند.
- در استفاده از نمک دقت فرمائید تا پاپ کورن شور نشود.
- ۰۰/۰۲/۲۰