مواد لازم برای رنگینک
- آرد 1 پیمانه
- کره 125 گرم
- پودر دارچین 1/2 قاشق مربا خوری
- پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
- خرما به میزان لازم
- گردو به میزان لازم
- پودر نارگیل و یا پسته برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت رنگینک خرما
1. طرز تهیه رنگینک خرما
ابتدا کره را داخل تابه مناسبی ریخته و اجاره دهید تا ذوب شود، حالا آرد را روی کره الک می کنیم و اجازه می دهیم تا با هم تفت بخورند تا جایی که خامی آرد از بین برود و خوب سرخ شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی خرما
حالا روی خرما ها شکافی باریک ایجاد کنید و یک تکه گردو وسط آن بگذارید و بعد خرما ببندید.
3. مرحله سوم: افزودن پودر هل و دارچین
پودر هل و دارچین را به آرد تفت خورده می افزاییم و خوب مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی رنگینک
یک لایه نازک از آرد تفت خورده ته ظرف سرو ریخته و بعد یک لایه خرما می چینیم و بعد باقی مانده مخلوط آرد را روی خرما ریخته و کامل روی خرما ها را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود.
5. مرحله آخر: سرو رنگینک
رنگینک آماده شده را از یخچال خارج کرده با پودر پسته یا نارگیل تزئین و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۲/۲۲