مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ
برنج ۴ پیمانه
- آلبالو ۵۰۰ گرم
- شکر۱ فنجان
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۱ فنجان
- خلال پسته و بادام ۱ فنجان
- روغن مایع به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ ریش ریش
مرحله اول: برنج
ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم بر رویش آب بریزید و زمان دهید تا به همراه نمک چند ساعتی خیس بخورد. سپس در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روغن اضافه کنید زمان دهید تا آب جوش آید و برنج را در آب بریزید و کمی که نرم شد برنج را آبکش کنید. کنار بگذارید.
مرحله دوم: آلبالو
آلبالو ها را شسته و سپس هسته آلبالو ها را به کمک هسته گیر بگیرید و دم آنها را هم بگیرید. به همراه شکر تفت دهید تا از ترشی در بیاید و مقداری از خلال ها را با آلبالو هم بزنید و مقداریش را برای تزئین نگه دارید.
مرحله سوم: مرغ
مرغ را به همراه پیاز و ادویه و کمی روغن و مقداری آب در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا مرغ پخته شود و سپس مرغ را از قابلمه در بیاورید و ریش ریش کنید.
مرحله چهارم: دم گذاشتن
در این مرحله یک قابلمه را برداشته و کف آن را روغن بریزید و مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در کف قابلمه بریزید و آلبالو ها را به همراه مرغ ریش ریش شده بریزید و در آخر برنج سفید را هم بریزید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنبد. زمان دهید تا برنج دم بکشد و بعد از پایان ۱ ساعت آلبالو پلوی شما به همراه مرغ آماده است تا در ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان فرمائید.
نکته های کلیدی و مهم در تهیه آلبالو پلو با مرغ
می توانید برای تهیه آلبالو پلو از مربای آلبالو نیز استفاده نمائید.
- به آلبالو آب اضافه نکنید.
- می توانید برای تزئین از آلبالو و مرغ نگه دارید.
- میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ نیز استفاده کنید.
- می توانید قسمت زعفرانی را با تخم مرغ و ماست مخلوط کنید تا ته چین شود.
- ۰۰/۰۲/۲۶