مواد لازم برای همبرگر مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- روغن ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر ورقه ای ۱ بسته
- نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن و رزماری به میزان لازم
- آرد سوخاری ۱ فنجان
- نان همبرگر ۴ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- گوجه، خیار شور، کاهو به مزان لازم
- سس دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه همبرگر مرغ چرخ کرده رستورانی
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا مرغ را خوب شسته و آب کشی نمانید و سپس در غذا ساز ریخته و ریز خرد کرده تا خمیری شود.
مرحله دوم: پیاز
پیاز را شسته و پوست بگیرید و به غذا ساز ریخته و دوباره پالس بزنید.
مرحله سوم: تخم مرغ
تخم مرغ را به همراه ادویه ها به مرغ اضافه کرده و پالس بزنید.
مرحله چهارم: ترکیب کردن
پودر سوخاری را هم در آخر اضافه کرده و ۱ پالس بزنید و تمامی مواد همبرگر مرغ را از غذاساز خارج کنید و همبرگر مرغ را ورز دهید و به چند قسمت تقسیم کنید و با دست به هر گلوله های همبرگر مرغ فرم دهید و در فریزر به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.
مرحله پنجم: سرخ کردن
مقداری در ماهی تابه روغن بریزید و همبرگر های مرغ را در روغن سرخ کرده و بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود و به همراه مخلفات ساندویچ مثل: گوجه خیار شور و کاهو و همینطور حلقه های پیاز و پنیر ورقه ای را داخل نان برگر گذاشته و به همراه چاشنی مورد نظر و نوشیدنی مورد نظر نوش جان فرمائید.
نکات کلیدی در تهیه همبرگر مرغ خانگی
همبر گر مرغ را می توتانید در فر نیز گریل کنید.
- میتوانید از پنیر چدار در داخل خمیر همبرگر مرغ نیز استفاده کنید.
- می توانید در کنار همبرگر سیب زمینی تنوری نیز استفاده کنید.
- می توانید اگر نان همبرگر در دسترس نداشتید از نان ساندویچی استفاده کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۲/۲۶