مواد لازم برای تهیه کله گنجشکی
- گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
- پیاز۲ عدد
- آرد نخودچی۱ ق غذا خوری
- سبزی معطر۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- سیب زمینی۱ عدد
- هویج۱ عدد
- رب۱ ق غذا خوری
طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی
مرحله اول ( درست کردن کوفته قلقلی )
ابتدا پیاز را پوست کنده و با رنده ریز کنید و آب پیاز را بگیرید سپس همراه با گوشت چرخ کرده و ادویه و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه سپس از موادمون به اندازه گردو برداشته و گرد می کنیم. کوفته قلقلی ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب خودشون رو بگیرند و موقع سرخ شدن وا نروند. اگر زمان کافی برای استراحت داخل یخچال نداشتید می توانید برای ۱۰ دقیقه در فریرز قرار بدهید سپس داخل تابه آن را سرخ کنید.
مرحله دوم ( آماده سازی کله گنجشکی )
پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود سپس رب اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی رب از بین برود سپس هویج مکعبی خرده شده را به همراه فلفل و نمک و زردچوبه اضافه کرده و یک لیوان آب جوش ریخته و صبر می کنیم تا به جوش بیاد. سپس کوفته قلقلی سرخ شده را اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا آب خورشت کم و غلیظ شود. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. پس از اینکه کله گنجشکی ما حاضر شد با سیب زمینی سرخ شده آن را سرو می کنیم. می توانید این غذا را هم با نون و هم برنج سرو کنید.
نکات و فوت و فن های کله گنجشکی
- کوفته ها را خوب ورز بدید تا موقع سرخ کردن وا نرود.
- می توان سیب زمینی را سرخ کرد و داخل کله گنجشکی ریخت.
- ۰۰/۰۲/۲۸