آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

شربت زعفران | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای شربت زعفران

  • آب    500 سی سی
  • شکر    200 گرم
  • زعفران دم شده    1/2 قاشق غذا خوری
  • گلاب    3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو    1/2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت شربت زعفران


1. طرز تهیه شربت زعفران خانگی
ابتدا زعفران را خوب ساییده و به همراه آب جوشیده مخلوط کرده و دم بگذارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
آب را داخل قابلمه ریخته اجازه دهید تا بجوشد، حالا شکر را افزوده و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
بعد از گذشت 15 دقیقه زعفران و گلاب را به شهد افزوده و دوباره، بعد از گذشت 15 دقیقه دیگر شهد را از روی حرارت برداشته و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت زعفرانی
حالا 3 قاشق غذا خوری از شربت را داخل لیوان زیبایی ریخته و با 1 پیمانه آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت زعفرانی خانگی خوشمزه

  1. میزان زعفران کاملا به سلیقه شما بستگی دارد پس می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
  2. شربت شما باید به قوام کافی برسد و گرنه کپک می زند.
  • ۰۰/۰۲/۲۹
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی