مواد لازم برای تهیه معجون مخصوص با پسته
- رطب خرما ۱۰ عدد
- بستنی میوه ای ۱ بسته
- بستی ساده ۱ بسته
- شیر ۴ لیوان
- پسته ۳۰۰ گرم
- گردو ۳۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
- کنجد ۱۰۰ گرم
- عسل برای تزئین به میزان لازم
- پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته به میزان لازم برای تزئین
- میوه ی فصل به میزان لازم
- سس شکلات به میزان لازم
طرز تهیه معجون خانگی مخصوص و تقویتی
مرحله اول: خرما
ابتدا خرما را شسته و پوست بگیرید. سپس هسته آن را جدا کرده و در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید.
مرحله دوم: بستنی
بستنی ساده راه به همراه میوه فصل دلخواه خود و همینطور کمی از مغز ها (مقداری را برای تزئین نگه دارید) و پودر کاکائو داخل غذا ساز ریخته و پالس بزنید تا همه باهم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: پایان کار
شیر را هم به ترکیب معجون اضافه کرده و دوباره پالس بزنید. معجون آماده است برای تزئین.
مرحله چهارم: پایان کار
ابتدا لیوان یا بستنی خوری یا گیلاس پایه دار را برداشته و دیواره لیوان را با سس شکلاتی تزئین کنید و خط بیاندازید. از بستنی میوه ای اسکوب زده و در لیوان بریزید و از مایه آماده شده معجون کمی بریزید و دوباره اسکوپ بستنی میوه ای و دوباره معجون ریخته و در آخر با خامه فرم گرفته بر روی لیوان معجون خامه فریزید و با کنجد، پودر نارگیل، مغزها و هینطور عسل نیز تزئین کنید و نوش جان فرمائید.
چند نکته در مورد تهیه معجون خوشمزه
- میزان استفاده اندازه شیر در معجون به غلطت معجون بستگی دارد.
- برای شیرین تر شدن معجون می توانید از شکر نیز استفاده کنید.
- معجون را می توانید به عنوان یک دسر و میان وعده آماده کنید.
- از مقدار موادی که در دستور گفته شد میتوانید کم و یا زیاد کنید.
- بهتر است برای خنکی بیشتر از میوه های یخ زده معجون را تهیه کنید.
- میتوانید پودر کاکائو را حذف کرده و یا کمتر استفاده نمائید.
- ۰۰/۰۲/۲۹