مواد لازم برای قهوه موکا خوشمزه و شکلاتی
- قهوه 30 گرم
- شکلات تکه ای به میزان لازم
- پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
- شیر 2 لیوان
- خامه قنادی به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه کافه موکا با خامه بدون دستگاه
مرحله اول: آماده سازی قهوه
ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم گذاشته تا شروع به جوشیدن کند. سپس قهوه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: اضافه کردن شیر
سپس شیر را گرم کرده به همراه تکه های شکلات به قهوه آماده شده اضافه نمائید.
مرحله سوم: پایان کار
تمامی مواد را به جز خامه اضافه کرده به قهوه همه را با هم ترکیب نمائید و یا همرانطور که گفته شد به صئرت لایه لایه روی هم بریزید. سپس با خامه و دارچین و یا حتی سس شکلات به دلخواه تزئین نمائید.
نکاتی که در تهیه کافه موکا باید رعایت کنیم
- در صورت تمایل کافه موکا را می توانید سرد سرو کنید؛ برای این کار کافی است بعد از پایان کار قهوه موکا را دایل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
- برای غلظت کافه موکا کافی است میزان شیر را کم کنید.
- می توانید به جای استفاده از خامه از بستنی استفاده نمائید.
- ۰۰/۰۲/۲۹