آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

سس قارچ - طرز تهیه سس قارچ خامه ای خوشمزه با عکس | ایران کوک

 

مواد لازم برای سس قارچ

  • قارچ 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • خامه 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم

 

دستور پخت سس قارچ

 

1. طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر

ابتدا قارچ ها را شسته و اسلایس می کنیم داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

2. مرحله دوم

پیاز را رنده کرده و در تابه مناسبی ریخته و به همراه کره کاملا تفت می دهیم، زمانی که پیاز کاملا سبک شد، آرد را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا خامی آرد گرفته شود.

 

3. مرحله سوم

حالا شیر را به تدریج افزوده و به سرعت با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد قارچ ها را هم به مواد اضافه می کنیم.

 

4. مرحله چهارم

مقداری از شیر را داخل کاسه ای ریخته با خامه مخلوط می کنیم و زمانی که هم دما شد به آرامی به مواد روی حرارت افزوده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.

 

5. مرحله آخر تهیه سس قارچ

حالا نمک، فلفل و پنیر را به سس افزوده و از روی حرارت برمی داریم. حالا سس قارچ آماده است می توانید در کنار انواع فست فود نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • ۰۰/۰۲/۳۰
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی