مواد لازم برای کیک کدو حلوایی
- آرد 2 پیمانه
- کدو حلوایی 1 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- شیر 1/2 پیمانه
- روغن 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک کدو حلوایی
1 . طرز تهیه کیک کدو حلوایی
ابتدا کدو ها را برش کرده و پوست می گیریم دانه های آن را خارج کرده و می پزیم. پخت باید جوری باشد که کدو هیچ آبی نداشته باشد و در نهایت کدو را پوره می کنیم.
2. مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 دقیقه می زنیم تا رنگ آنها روشن و حجم آن ها 2 برابر شود.
3. مرحله سوم
بعد روغن و شیر را افزوده وهم می زنیم تا جایی که با بقیه مواد مخلوط شوند.
4. مرحله چهارم پخت کیک کدو تنبل
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم.
5.مرحله پنجم
حالا در مرحله نهایی کار، کدوی پوره شده را هم افزوده و کاملا با بقیه مواد مخلوط می کنیم تا بافت یکدستی حاصل شود.
6. مرحله ششم
حالا قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب کرده و با یک الک کوچی آرد پاشی می کنیم.
7. مرحله آخر پخت کیک کدو
مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر داغ شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از پخت کامل کیک را به راحتی از قالب جدا کرده 1 ساعت صبر کنید تا کاملا خنک شده و به راحتی برش بخورد.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک کدو
- می توانید برای تزیین این کیک قسمت بالایی کدو را برش داده بعد پخت روی کیک قرار داده و با شکلات پرتقالی آب شده روی کیک را را تزئین کنید.
- در صورت تمایل کمی دارچین به مواد این کیک اضافه کنید.
- قالب میان تهی برای این کیک که بافت سفتی دارد بسیار عالی است.
- ۰۰/۰۲/۳۰