آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

دستور پخت بورانی بادمجان | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای بورانی بادمجان

  • ماست چکیده 1 پیمانه
  • بادمجان 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نعنا خشک به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

 

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

1. طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی
ابتدا روی بادمجان ها شیاری ایجاد می کنیم و روی حرارت گاز یا روی منقل کبابی می کنیم و بعد از کبابی شدن آنها را پوست گرفته و می کوبیم تا کاملا حالت ریش ریش پیدا کند.


2. مرحله دوم: آماده سازی مواد بورانی
حالا ماست را داخل کاسه ای ریخته، سیر رنده شده، نعنا، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.


3 .مرحله سوم: افزودن بادمجان
در مرحله نهایی بادمجان های سرد شده را افزوده مخلوط می کنیم و برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه ها ترکیب شوند.


4. مرحله آخر سرو بورانی بادمجان
حالا بورانی بادمجان را در ظرف زیبایی ریخته، روی آن را با زعفران تزئین کرده و در کنار غذا نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۳/۰۴
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی