مواد لازم برای تهیه کورن داگ ساده
آرد ذرت ۱۵۰ گرم
- آرد ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱ لیوان
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری
- شکر ۲۰ گرم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- سوسیس هات داگ ۱۲ عدد
- سیخ چوبی ۱۲ عدد
طرز تهیه کورن داگ سوخاری با سوسیس
مرحله اول: آماده سازی مواد خشک
در یک کاسه آرد سفید را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر و همینطور نمک را هم الک کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تخم مرغ
سپس تخم مرغ و شیر را باهم، هم بزنید و سپس به مواد آردی اضافه کنید. سپس باقی ادویه ها و همینطور شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: آماده شدن خمیر کورن داگ
در این مرحله خمیر کورن داگ شما آماده است. و فقط کافی است تا در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا ۱ ساعت استراحت دهید.
مرحله چهارم: آماده سازی کورن داگ
سیخ های چوبی را به داخل سوسیس ها ببرید و در داخل مایع آماده شده کورن داگ سوسیس را ببرید تا کامل به مایع آغشته شوند.
مرحله پنجم: سرخ کردن کورن داگ
سپس کورن داگ ها را در روغن فراوان سرخ کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه چاشنی مورد نظر نوش جان فرمائید.
نکات مهم در تهیه کورن داگ سوخاری با آرد ذرت
- شکر در ترکیب کورن داگ رنگ آن را بعد از سرخ شدن براق می کند.
- می توانید از سوسیس پنیری نیز در تهیه کورن داگ استفاده نمائید.
- کورن داگ را حتما در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
- میتوانید به ادویه های مورد نیاز، ادویه نیز اضافه کنید.
- می توانید از طرز تهیه سوسیس خانگی ای که در پارسی دی آورده شده است استفاده کنید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۳/۰۶