مواد لازم برای سوشی ماهی با جلبک
- برنج ۱ لیوان
- سرکه ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- جلبک نوری ۱ بسته
- خیار بدون پوست ۱ بسته
- آووکادو ۱ عدد
- ماهی بدون تیغ ۲۵۰ گرم
طرز تهیه سوشی با ماهی خام و جلبک و برنج
مرحله اول: برنج
در یک قابلمه برنج را به همراه ۲ لیوان آب و نمک بریزید و برنج را بپزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: ترکیب کردن
در ظرفی دیگر سرکه را به همراه کمی نمک و شکر با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم: پخت جلبک سوشی
فر را روشن کرده و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه زمان دهید تا گرم شود. سپس جلبک ها را در سینی فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند.
مرحله چهارم: پیچیدن سوشی
به مانند تصویر، بر روی میز کار ابتدا سلفون پهن کنید و سپس جلبک را بر روی سلفون گذاشته و برنج پخته شده را برروی جلبک پهن کنید.
برروی برنج ماهی و خیار و آووکادو را بر روی برنج بگذارید و به آرامی سوشی را بپبچید. و به کمک کارد آشپز خانه سوشی فوتوماکی را برش بزنید و به همراه سرکه ای که آماده کرده اید نوش جان فرمائید.
نکات مهم در تهیه سوشی با ماهی
- می توانید از هر نوع ماهی بدون تیغ استفاده کنید.
- می توانید از هویج و تربچه نیز در سوشی فوتوماکی استفاده کنید.
- آموزش سوشی که به شماداده شد سوشی پایه می باشد.
- در تهیه انواع دیگر سوشی می توانید فقط مواد را کم و زیاد کنید.
- می توانید سوشی فوتوماکی را بعد از پیچیدن در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان فرمائید.
- ۰۰/۰۳/۱۷