مواد لازم برای تهیه سس تارتار
سس مایونز 150 گرم
- خیار شور 100 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
- آبلیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق چای خوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- پیاز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
- نمک کمی
مراحل تهیه سس تارتار یا سس خیارشور حرفه ای
مرحله اول: خورد کردن
برای تهیه سس تارتار ابتدا همان طور که در دستور گفته شده مواد باید ریز خرد شود... پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید.
مرحله دوم: ترکیب کردن
شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بنابر این بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: یخچال
سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت 1 تا 2 ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: پایان کار
بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان فرمائید.
نکاتی در مورد تهیه سس تارتار برای میگو و جوجه چینی
سس تارتار طعمی بی نظیر دارد و آنرا حتمت به همراه غذاهای فینگر فودی سرو نمائید.
- سس تارتار را می توانید به مدت 1 هفته در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید.
- سس تارتار ماندگاری بالائی ندارد و خوب است که تازه آن را تهیه کنید.
- در صورت تمایل می توانید از زعفران در سس تارتار استفاده بفرمائید.
- اگر در فصل چغندر هستید می توانید از آب چغندر در تهیه سس تارتار استفاده نمائید.
- ۰۰/۰۳/۱۹
خیلی ممنون
انواع سس خردل