مواد لازم برای املت قارچ
- قارچ 200 گرم
- کره 30 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پنیر فتا 4 قاشق غذا خوری
- جعفری ساطوری شده 1/2 فنجان
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت املت قارچ
1. طرز تهیه املت قارچ و پنیر
ابتدا قارچ و گوجه فرنگی را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد می کنیم؛ حالا داخل تابه مناسبی نیمی از کره را ریخته و گوجه را داخل کره تفت می دهیم تا زمانی که گوجه پخته شده و به روغن بیفتد.
مرحله دوم: افزودن قارچ. 2
در این مرحله قارچ را به گوجه افزوده و خوب تفت می دهیم تا سسی غلیظ و خوشرنگ به دست آید.
3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک و فلفل می افزاییم کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.
4.مرحله چهارم: پخت املت قارچ
داخل تابه تمیزی باقیمانده کره را ریخته و تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم زمانی که تخم مرغ نیم بند شد گوجه و قارچ تفت خورده و پنیر را روی تخم مرغ می ریزیم درب تابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شود.
مرحله آخر: سرو املت قارچ
در نهایت، املت قارچ و پنیر را در ظرف سرو ریخته با جعفری تزئین و با نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه املت قارچ و گوجه با پنیر
می توانید 1/2 از یک قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید که بسیار خوشمزه تر می شود.
از پنیر پیتزا هم می توانید در این املت استفاده کنی
- ۰۰/۰۳/۲۳