مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل بیور خانگی
فلفل بیور ۱ کیلو
- سرکه ۲ لیوان
- نمک ۲ قاسق غذا خوری
- سیر ۱ بوته
- آب به میزان لازم
طرز تهیه ترشی فلفل بیور همدانی تند
مرحله اول: فلفل بیور
فلفل بیور را خوب بشویید و آبکشی نمایید تا خشک شود.
مرحله دوم: رفع تلخی ترشی فلفل بیور
در یک قابلمه به مقدار لازم آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، فلفل ها را داخل آب جوش بریزید. ۵ دقیقه زمان دهید تا فلفل بیور ها داخل آب بماند و تلخی اش گرفته شود.
مرحله سوم: آبکشی فلفل بیور
پس از این مرحله فلفل بیور را آبکشی کنید و در بین دستمال آشپزخانه قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت ترشی بیور
در این مرحله فلفل بیور را به همراه ۴ لیوان آب و سرکه به همراه نمک بر روی حرارت گذاشته زمان دهید به مدت ۱۰ دقیقه فلفل بیور پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله پنجم: پایان کار
سیرها را پوست گرفته و به فلفل بیور اضافه کنید و فلفل بیور را به همراه آب و سرکه ی پخته شده داخل شیشه بریزید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید به مدت ۱۰ روز در یخچال بماند تا ترشی فلفل بیور همدانی جا بیفتد و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.
نکاتی که به خوشمزه شدن ترشی بیور کمک میکند
برای عطر ترشی فلفل بیور همدانی می توانید از نعنا و ترخون استفاده نمائید.
- تخم گشنیز می تواند در عطر ترشی کمک کند.
- دستور تهیه ترشی بیور با هم متفاوت است. در پارسی دی دستور اصلی آورده شده است.
- سعی کنید خیلی فلفل بیور را نپزید به دلیل اینکه لیز می شود.
- فلفل بیور را می توانید به صورت خام هم در کنار غذا میل فرمائید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۴/۱۴