مواد لازم برای پنکیک شکلاتی
- شیر 1 و 1/2 پیمانه
- آرد سفید 1 و1/2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- روغن 1 قاشق غذا خوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- مواد لازم برای تزئین پنکیک شکلاتی -
- خامه قنادی 1 پیمانه
- شکلات صبحانه 100 گرم
- میوه فصل برش خورده به میزان لازم
دستور پخت پنکیک شکلاتی
1. طرز تهیه پنکیک شکلاتی ساده و پف دار
مرحله اول آماده سازی خمیر پنکیک: ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف ریخته و کمی مخلوط می کنیم. حالا نمک، شکر و شیر را به تخم مرغ افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.
2. مرحله دوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد سفید، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدستی داشته باشیم (در صورت نیاز مواد را صافی عبور دهید تا کاملا یکدست شود.)
3. مرحله سوم: استراحت دادن خمیر
زمانی که خمیر یکدستی فراهم شد. خمیر را در محیط آشپزخانه 10 دقیقه استراحت می دهیم.
4. مرحله چهارم: پخت پنکیک
تابه دیواره کوتاهی را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا یک ملاقه از مواد پنکیک را در مرکز تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا زمانی که حباب هایی روی پنکیک ظاهر شد. پنکیک را برگردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم کاملا پخته شود و بعد از داخل تابه خارج می کنیم.
5. مرحله آخر: تزیین کردن پنکیک شکلاتی
پنکیک شکلاتی را داخل ظرف مناسبی گذاشته و با خامه، شکلات و میوه های برش خورده تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پنکیک شکلاتی
- جایگزین شیر در پنکیک می توانید از شیر کاکائو استفاده کنید.
- آرد را حتما الک کنید و اگر مواد یکدستی نداشتید از صافی استفاده کنید تا در زمان پخت به مشکل برخورد نکنید.
- ۰۰/۰۴/۱۴