مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه بادمجان
گوشت خورشتی سر دست ۳۰۰ گرم
- بادمجان ۳ عدد
- بامیه ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
- پیاز ۱ عدد
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- آبلیمو ۱/۳ استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بامیه بادمجان مجلسی با گوشت
مرحله اول : پخت گوشت
پیاز را شسته و نگینی خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی و سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیازمون اضافه می کنیم تا پیاز ها خوش رنگ شود، گوشت ها را به اندازه دلخواه برش زده و پیاز اضافه کرده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ بدهد سپس فلفل و مقداری زعفران به گوشت میزنیم و در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه و همراه با گوشت تفت می دهیم تا خامی رب گرفت شود. سپس ۳ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت پخته شود.
مرحله دوم : تفت بامیه
بامیه را خوب بشورید و خشک کنید سر بامیه را کامل جدا نکنید تا مایع لزج از آن خارج شود سپس داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید و زمانی که گوشت نیم پز شد اضافه کنید.
مرحله سوم : سرخ کردن بادمجان
بادمجان ها را شسته و ورقه می کنیم و در مخلوط آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن از بین برود سپس آبکشی کرده و خشک کنید و داخل تابه مقداری روغن ریخته و خوب سرخ کنید.
مرحه آخر
بادمجان های سرخ شده را روی خورشت بامیه می چینیم و روش گوجه فرنگی حلقه شده را قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۱ ساعت دیگر خورشت با حرارت ملایم جا بیفتد. سپس در انتها نمک غذا را اندازه کنید و زعفران را به همراه آبلیمو به خورشت بامیه بادمجان اضافه کرده و همراه با برنج میل نمایید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خورشت بامیه بادمجان مجلسی
از آبغوره به عنوان چاشنی نیز می توانید استفاده کنید.
- چاشنی غذا را همیشه انتهای پخت در زمان خاموش کردن غذا اضافه کنید تا رنگ غذا از بین نرود.
- دو حبه سیر به دلخواه به موادمون اضافه کنید.
- در آخر پخت روی غذا مقداری پیاز داغ بریزید.
- می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده کنار این غذا سرو کنی
- ۰۰/۰۴/۱۵