مواد لازم برای گراتن مرغ
سینه مرغ 500 گرم
- سیب زمینی ورقه شده 200 گرم
- کره 100 گرم
- پنیر پیتزا 150 گرم
- سس سفید 2 پیمانه
- پیاز1 عدد
- سیر1 حبه
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
دستور پخت گراتن مرغ و سیب زمینی
1. طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی
مرحله اول پخت مرغ: ابتدا پیاز ها را خلالی کنید و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تفت دهید. پیاز که طلایی شد مرغ را به همراه سیر، نمک و فلفل به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم. حالا 2 لیوان آب به مرغ افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته شود. بعد از اینکه پخته شد مرغ را ریش ریش کرده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی
داخل قابلمه ای را آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم به جوش که آمد سیب زمینی های حلقه شده را داخل آب جوش ریخته و اجازه می دهیم 5 دقیقه خوب پخته شود و بعد از گذشت این زمان سیب زمینی را آبکش می کنیم و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم: تهیه گراتن
کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و یک لایه سیب زمینی می چینیم و بعد یک لایه مرغ، روی سیب زمینی ها می گذاریم و بعد یک لایه سس سفید ریخته و این مراحل را تا اتمام مواد ادامه می دهیم. در نهایت روی مواد را پنیر ریخته و روی سطح گراتن آویشن می پاشیم.
4. مرحله آخر: پخت گراتن در فر
گراتن را در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم تا روی مواد خوب برشته شود و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه گراتن مرغ
- در صورت تمایل می توانید پنیر گودا را جایگزین پنیر چدار کنید.
- برای اینکه گراتن شما مجلسی تر شود و طعمی خاص بگیرد از 2 قاشق غذا خوری خامه داخل سس سفید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۴/۱۵