مواد لازم برای تهیه حلوای شیر خشک عربی
آرد سفید ۲ لیوان
- شیر خشک ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱ فنجان
- کره ۵۰ گرم
- آب ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- عرق هل و گلاب ۱ لیوان
- زعفران دم کرده ۱ فنجان
- پودر پسته و غنچه گل محمدی برای تزئین
طرز تهیه حلوای شیر خشک عربی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول: شربت
برای آماده سازی شربت حلوا کافی است که شکر را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و بر روی شعله ی گاز با حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود. هنگامی که در اطراف شربت شروع به مروارید زدن کرد، وقت آن است که عرق هل و گلاب را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و هم بزنید و شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: آرد
آرد را الک کرده و در تابه بریزید و هم بزنید. تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد را خیلی تفت ندهید تا حلوای روشن تری داشته باشید.
مرحله سوم: شیر خشک
بعد از کمی که گذشت، شیر خشک را به همراه کره و روغن به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: ترکیب مواد
شربت ولرم را به حلوای شیر خشک اضافه کرده و همه ی مواد را با هم ترکیب کنید تا آب اضافه مواد تبخیر شود و حلوای شیر خشک را از روی حرارت برداشته و در روی میز کار کمی دیگر هم بزنید.
مرحله پنجم: پایان کار
تا وقتی حلوا هنوز کمی حرارت دارد، حلوا را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه پودر پسته و غنچه گل محمدی تزئین نمائید.
نکات مهم و فوت و فن های لازم در تهیه حلوای شیر خشک عربی
روشنی و تیرگی رنگ حلوا بسته به تفت دادن آرد دارد. هرچه بیشتر آرد را تفت دهید رنگ آرد تیره تر می شود.
- سعی کنید از شکر زیادی در تهیه حلوا استفاده نکنید، زیرا حلوا را سنگین می کند.
- وقتی حلوا را می خواهید در قیف بریزید می توانید آن را شل تر از روی حرارت بردارید.
- برای استفاده از شیر خشک می توانید از شیر خشک کودکان نیز استفاده کنید و همینطور از شیر خشک قنادی. شیر خشک قنادی را می توانید از لوازم قنادی ها و یا عطاری ها تهیه کنید.
- برای تزئین حلوا نیز می توانید از نان تارت نیز استفاده کنید.
منبع: آشپزی کیانا
- ۰۰/۰۴/۲۳