مواد لازم برای مربای شاه توت
- شاه توت 4 پیمانه
- شکر 4 پیمانه
- آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت مربای شاه توت
1. طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه خانگی
مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت ها را خوب پاک کنید و بشویید زمانی که آب اضافی آن خارج شد، داخل ظرف بلوری ریخته و رو آن شکر بریزید و برای 12 ساعت اجازه دهید تا استراحت کرده و آب بیندازد.
2. مرحله دوم: پخت مربا
شاه توت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. شاه توت آرام آرام می پزند و مربا غلظت می گیرد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
شاه توت را تاجایی بپزید که له نشوند، حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربا را از روی حرارت بردارید.
4. مرحله آخر: نگهداری مربای شاه توت
بعد از اینکه مربا خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار مناسبی ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای شاه توت
- مربای شاه توت را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- شربت اضافی را از صافی عبور دهید و در شیشه تمیزی نگهداری کنید.
- در طول پخت مربا کف سفید رنگ روی مربا را جدا کنید.
منبع: بانوی آشپز
- ۰۰/۰۴/۲۴