آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

دستور پخت ترشی بادمجان ملس | سرآشپز پاپیون

 

مواد اولیه ترشی بادمجان و هویج

  • بادمجان    ۱ کیلو
  • فلفل تند کوبیده شده    ۴ عدد
  • نعنا خشک    ۲ ق.غ
  • سیر درسته کوبیده شده    ۱ عدد
  • سرکه    به مقدار لازم
  • نمک و پودر گلپر    به میزان لازم
  • هویج    به دلخواه ۲ عدد


طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج لیته خیلی ریز


مرحله اول: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را شسته و بدون پوست گرفتن بادمجان ها را مکعبی خورد می کنیم و به آن نمک میزنیم تا تلخ آب بادمجان ها گرفته شود.

 

مرحله دوم: پخت بادمجان
بعد از اینکه بادمجان ها تلخ آبشان گرفته شد، در قابلمه میریزیم و به آن سرکه و هویج را اضافه می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

 

مرحله سوم: آماده سازی ترشی بادمجان
بعد از پخته شدن بادمجان ها را در آبکش میریزیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود. سپس بادمجان ها را در یک کاسه میریزیم و سیر، فلفل، نمک، گلپر را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. ترکیب ترشی بادمجان را در شیشه میریزیم و به هر اندازه که سرکه روی ترشی را بگیرد، سرکه میریزیم و در شیشه را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

نکات مهم در تهیه ترشی بادمجان لیته

  1. ترشی بادمجان را می توانید به همراه سبزی ترشی آماده کنید.
  2. می توانید از بادمجان های قلمی و یک اندازه استفاده کنید و مخلفات آماده شده را در داخل بادمجان بریزید و بادمجان شکم پر را آماده کنید.
  3. بادمجان را زیاد نپزید به دلیل اینکه بعد از آماده شدن، هنگام طولانی مدت ماندن ترشی لیز می شود.
  4. ترشی بادمجان که آماده شد، حتما در یخچال نگهداری کنید.
  5. درب ترشی را همیشه بعد از باز و بسته کردن محکم کنید زیرا در غیر این صورت ترشی اوور میزند.
  • ۰۰/۰۵/۱۰
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی