مواد لازم برای تهیه قیمه با مرغ
- ران مرغ یا سینه مرغ ۴ عدد
- پیاز درشت نگینی خورد شده ۱ عدد
- سیب زمینی خلالی شده به مقدار لازم
- آب۳-۴ لیوان
- روغن مایع۱ ق.غ بزرگ
- رب گوجه فرنگی۱ ق.غ بزرگ
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم
- لپه ۱ پیمانه
- زعفران دم کرده نصف استکان
- آب لیمو۲ ق.غ
طرز تهیه قیمه با مرغ مجلسی و زعفرانی
مرحله اول: آماده سازی پیاز
در یک قابلمه مناسب روغن مایع میریزم و روی حرارت می گذاریم. سپس پیاز را داخل روغن ریخته و خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله دوم: آماده سازی لپه و رب گوجه فرنگی
بعد از سرخ شدن پیاز، لپه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه کاملا باز شود.
مرحله سوم: آماده سازی مرغ
بعد از کمی تفت دادن مواد داخل قابلمه تکه های مرغ را به ترکیب پیاز سرخ کرده و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و ادویه های مورد نیاز را هم اضافه می کنیم و بعد از کمی سرخ شدن مرغ ها آب را به مواد قیمه مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم: پایان کار قیمه مرغ
درب قابلمه را گذاشته و بعد از به جوش آمدن آب زیر شعله قابلمه را کم می کنیم و زمان می دهیم ۱-۲ ساعت خورش قیمه مرغ جا بیفتد. در ۱۰ دقیقه ای که از پایان پخت زمان باقی مانده است، زعفران دم کشیده و آب لیمو را به خورش اضافه میکنیم.
مرحله پنجم: سیب زمینی
در یک ماهی تابه به مقدار مناسب روغن ریخته و سیب زمینی های خلالی را در روغن سرخ می کنیم و به همراه خورش قیمه مرغ آماده شده سرو می کنیم.
نکات و فوت و فن های قیمه مرغ مجلسی
- برای خوش طعم شدن بیشتر مرغ، بهتر است مرغ را قبل از پخت در آب پیاز استراحت بدهیم.
- برای اینکه به قیمه مرغ عطر بیشتری بدهیم می توانیم در صورت دلخواه کمی زعفران دم کرده به خورش اضافه کنیم.
- برای شکیل شدن تزئین خورش قیمه مرغ می توانید با استفاده از ابزارهای موجود در بازار، سیب زمینی ها را فرم داده و از حالت خلالی ساده در بیاورید.
منبع: ashpazi
- ۰۰/۰۵/۱۲