آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربا بهار نارنج به روش سنتی و اصیل - کتاب کاله

 

مواد لازم برای مربای بهار نارنج

  • شکوفه بهار نارنج    250 گرم
  • شکر    500 گرم
  • آب    2 پیمانه
  • آبلیمو    1/4 قاشق چایخوری
     

طرز تهیه مربای بهار نارج مجلسی

 

1. طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوشرنگ

مرحله اول آماده سازی مربای بهار نارنج: ابتدا شکوفه ها را می شوییم تا گردو خاکی روی آن نباشد. حالا بهار نارنج را داخل کاسه بزرگی ریخته و روی آن آب بریزید و در جای خنک قرار دهید، به مدت 4 روز در این مدت هم روزی چندین بار آب بهار نارنج را عوض کنید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شهد

داخل قابلمه لعابی شکر و آب را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا از دور ظرف جوشیدن شربت را ببینیم و شهد غلیظ شود بعد از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن بهار نارنج

بهار نارنج را در روز چهارم آبکش کرده و داخل شهد آماده شده می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کاملا مربا جا بیفتد. این مرحله با کمترین درجه حرارت به مدت 90 دقیقه زمان می برد.

 

4. مرحله آخر: افزودن آبلیمو

در این مرحله آبلیمو را افزوده و بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید و با نان و خامه نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه مربای بهار نارنج خانگی

  1. این مربا را با بهار نارنج نوبرانه بهار تهیه کنید، عطر و طعم بسیار متفاوتی خواهد داشت.
  2. دلیل اینکه شهد و بهار نارنج هر دو سرد هستند این است که شکوفه ها چرکیده نشوند.
  3. اگر زمان نداشتید برای خیس کردن بهار نارنج می توانید 4 مرتبه بهار نارنج را بجوشانید و آبکش کنید که با این کار از مواد مغذی آن کاسته می شود.
  • ۰۰/۰۵/۱۲
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی