آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

آشپزی خوب

آموزش پخت غذاهای عالی دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک | مجله اکالا

 

مواد لازم برای اسنک کالباس

  • کالباس 16 ورق
  • سس مایونز 4 قاشق غذا خوری
  • خیار شور 4 عدد
  • گوجه گیلاسی 8 عدد
  • کاهو 4 برگ
  • فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم

 

دستور پخت اسنک کالباس

 

1. طرز تهیه اسنک کالباس خانگی خوشمزه

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا ورق های کالباس را به سایز نان برش می دهیم. خیار شور و گوجه را به صورت حلقه ای برش می دهیم. کاهو را نیز به اندازه نان تست برش می زنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی نان تست

ابتدا به سس مایونز کمی فلفل و آویشن بیفزایید و روی نان های تست را کاملا به این سس آغشته کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن کالباس

حالا روی یک لایه نان دو ورق کالباس بگذارید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوجه و خیار شور

گوجه و خیار شور را روی کالباس بچینید و در نهایت یک لایه کاهو بگذارید و دوباره دو ورق کالباس گذاشته و لایه دوم نان را روی اسنک بگذارید.

 

5. مرحله آخر: سرو اسنک

کمی اسنک را با دست فشار دهید تا منسجم شود. حالا اسنک کالباس را داخل دستگاه ساندیچ ساز بگذارید و اجازه دهید تا کاملا نان برشته شود و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۵/۱۷
  • محنا 31

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی