مواد لازم برای سالاد شیرازی
- خیار 2 عدد
- گوجه 3 عدد
- پیاز قرمز 1 عدد
- آبغوره 4 قاشق غذا خوری
- نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری
- آبلیمو تازه 4 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون در صورت تمایل به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت سالاد شیرازی اصیل خوشمزه با نعنا و آبغوره و بدون سس
1. طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل
مرحله اول آماده سازی خیار: خیار را شسته و سر و ته آنها را جدا کنید و به صورت نگینی خیلی ریز خیار را برش دهید.
2. مرحله دوم: آماده سازی گوجه
گوجه ها را بدون آنکه فشار اضافی به گوجه وارد شود آنها را نگینی ریز خرد کنید و به خیار بیفزایید.
3. مرحله سوم: افزودن پیاز
پیاز را پوست گرفته و دقیقا به سایز گوجه و خیار نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به گوجه و خیار می افزاییم.
4. مرحله آخر: افزودن چاشنی سالاد شیرازی
حالا داخل یک کاسه آبلیمو، آبغوره، روغن زیتون، نعنا خشک، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و به سالاد شیرازی می افزاییم و و داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد شیرازی با روغن زیتون
- از خیار و گوجه ترد و تازه برای تهیه این سالاد استفاده کنید.
- خیار را پوست نگیرید ولی گرفتن پوست گوجه به لطافت سالاد کمک می کند.
- ریختن روغن زیتون در این سالاد کاملا سلیقه ای است.
- ۰۰/۰۵/۱۹